Borsec, cel mai vechi brand de apa minerala din Romania, incurajeaza informarea corecta a consumatorilor

0
483
Borsec_Partener_principal, Romaqua

Romaqua Group, detinatorul brandului Borsec, anunta parteneriatul cu revista RO.aliment, pentru campania de informare corecta a consumatorilor „Sa intelegem mai bine alimentele”, al carei scop principal este demontarea stirilor false despre industria alimentara si a bauturilor.

In calitatea sa de partener Premium al campaniei, in cele doua luni ramase din aceasta, Romaqua Group, detinatorul brandului Borsec, va sustine activ eforturile reprezentantilor industriei alimentare, a celor din cercetare si a mediului academic, de a transmite informatiile necesare publicului larg, pentru a putea lua o decizie in cunostinta de cauza cand alege un produs de pe raft.

Despre Borsec
Cu peste 210 ani de existenta, brandul Borsec este “Regina apelor minerale”, fiind distins de-a lungul anilor cu numeroase medalii si premii, dintre care si “Cea mai buna apa minerala din lume” la o competitie de profil din Statele Unite, “Cel mai de incredere brand in categoria apelor minerale naturale” (castigator de zece ori consecutiv al acestui premiu), dar si “Cel mai puternic brand autohton” cativa ani la rand.

Distribuit in peste 15 tari din Europa si cu 430 de milioane de litri vanduti in 2017, Borsec este cel mai vechi brand din portofoliul grupului Romaqua, in care se afla de asemenea si apa plata oligominerala Aquatique, sucurile Giusto, berea Albacher si multe altele.

In 2017, Romaqua Group a inregistrat o cifra de afaceri de 726 milioane de lei, in crestere cu 5 procente. Pentru anul acesta, grupul deruleaza un program de investitii de aproximativ 40 milioane de euro pentru renovarea unitatilor existente, dar si pentru dezvoltarea unei noi fabrici in Azuga, judetul Prahova.

“Suntem prima fabrica de imbuteliere industriala din Romania si una dintre primele din Europa. Alte branduri situate la Vest poate au o traditie mai lunga sau o notorietate mai veche, dar imbutelierea o realizau doar in mod artizanal. In anul 1806 se imbutelia industrial doar berea in Germania si vinul in Franta, imbutelierea industriala a apei minerale naturale generalizandu-se in Europa pe la mijlocul secolului al 19-lea”, a declarat Radu Lazaroiu, Directorul General al Grupului, unei reviste de specialitate la inceputul acestui an.


Despre campanie
Campania „Sa intelegem mai bine alimentele” a debutat pe 7 iunie 2019, in Mall Promenada Bucuresti, cu un workshop ce a facilitat intalnirea specialistilor din cercetare, cu reprezentantii producatorilor din industria alimentara si consumatorii finali. Cu sprijinul organizatiilor profesionale din industria alimentara (APRIL, ARC, ASMP, ROMALIMENTA, APAR, FNDA, ROMPAN) si a IBA Bucuresti, caravana a poposit si la Pallas Iasi (19 – 20 iulie), urmand sa revenim la Auchan Titan Bucuresti (9-10 august) si apoi la Iulius Mall Cluj (septembrie).


FORMULAR DE INSCRIERE CAMPANIE

Pentru a afla programul complet, accesati link-ul RO.aliment: https://www.roaliment.ro/intelegem-alimentele/ 

Poze elocvente de la cee 2 activari, Mall Promenada si Pallas Iasi gasiti accesand link-urile de mai jos:

POZE CAMPANIE ACTIVARE 1 – MALL PROMENADA BUCURESTI

POZE CAMPANIE ACTIVARE 2 – PALLAS MALL IASI

BENEFICIILE ASOCIERII NUMELUI DUMNEAVOASTRA IN CAMPANIA „SA INTELEGEM MAI BINE ALIMENTELE”:

• Castigati brand awareness pentru produsele dvs.
• Beneficiati de o campanie ampla de marketing si promovare ce va evidentia produsele dumneavoastra atat online, cat si offline.
• Participati activ la o campanie unica de constientizare, informare si educare a consumatorilor.
• 6 luni de vizibilitate.
• Puteti beneficia de transferul de influenta de la fenomenul „healthy”, care a trezit constiinta publicului, catre compania dvs.
• Asocierea numelui companiei dvs cu ideea de hranire inteligenta si sanatoasa. Campania beneficiaza de sprijinul specialistilor in nutritie recunoscuti in domeniu.
• Vizibilitate prin promovarea pe retelele de social media pe paginile de Facebook si Instangram ale locatiilor in care desfasuram activari dar si prin intermediul campaniilor media initiate de RO.aliment.
• Promovarea brand-ului prin articolele care vor fi publicate de partenerii media, atat pe online, cat si la radio si TV.
• Vizualurile afisate in cadrul panourilor situate in blocurile din apropierea zonelor de desfasurare a activarilor.
• Anuntarea participarii in newsletter-ul RO.aliment.

CERE MAI MULTE DETALII