Romfulda, produsele ale caror calitate vorbeste de la sine

0
227

Producatorul bistritean de lactate romanesti, Romfulda, va invita la degustare la standul propriu din cadrul campaniei „Sa intelegem mai bine alimentele”, in perioada 20 – 21 septembrie, in gradina Iulius Mall din Cluj.

Romfulda este jurnalul unei povesti de succes, este experienta savorii locale a produselor lactate. Gustul laptelui, rafinat prin variate tehnologii si procedee termice, se transforma dupa retete bine alese in smantana, cascaval, telemea sau diferite alte categorii de produse lactate, pastrandu-si in acelasi timp valorile nutritive. Unitatea de procesare este acreditata pentru comert intracomunitar si are implementat sistemul de management al calitatii conform ISO 9001:2008 si al sigurantei alimentului conform FSSC 22000/2012.

Siguranta produselor Romfulda este, in parte, asigurata prin Galactiq, aplicatia specializata pentru achizitiile de lapte. Achizitiile de lapte, trasabilitatea loturilor, calculul automat al cotei de grasime, buletine de analiza sanitara, borderouri de plata pe centre de colectare sau adeverintele DACL sunt doar cateva dintre ariile acoperite de aplicatie.


Continuam informarea, educarea si constientizarea beneficiilor consumului inteligent si echilibrat de alimente, pe parcursul a doua zile, 20 si 21 septembrie, in gradina Iulius Mall din Cluj.

Timp de doua zile consumatorii din Cluj, si nu numai, vor putea degusta si cumpara produse alimentare si se vor putea informa direct de la producatorii de alimente despre ce ar trebui sa stie atunci cand aleg produsele de la raft.

Despre Iulius Mall Cluj
Iulius Mall Cluj este cel de-al treilea mall al reţelei naţionale IULIUS, aflat mereu în strânsă legătură cu trendurile internaționale, prin portofoliul de branduri și opțiunile de recreere. Include peste 230 magazine, un hypermarket Auchan, cinematograf multiplex Cinema City cu 10 săli, food court, o parcare subterană şi supraterană cu o capacitate de peste 2.000 de locuri şi alte destinaţii de relaxare. Iar Iulius Parc, din apropiere, este colţul de natură preferat de clujeni.

Iulius Mall Cluj atrage zilnic peste 30.000 de vizitatori unici , in timpul weekend-urilor numarul acestora crescand semnificativ.

Iulus Mall Cluj este definit de un spirit vibrant și energic, în ton cu o Capitală Europeană a Tineretului, titlu deținut în 2015 de Cluj-Napoca.

Parcul se intinde pe o suprafata de 3 hectare, cuprinzand 10.000 mp de gazon, pista pentru ciclism, pista pentru alergare, pietonal suspendat deasupra lacului, spatii verzi pentru relaxare, banci, numeroase alei si o fantana arteziana impresionanta amenajata in incinta lacului din parc.


Campania “Sa intelegem mai bine alimentele” a debutat in 7 iunie 2019 si se intinde pe o perioada de 6 luni, acoperind evenimente in Bucuresti, Iasi si Cluj, in zone cu trafic mare – mall-uri / centre comerciale. Venim in consolidarea mesajului campaniei cu zone de sampling, workshop-uri, “scoala pentru presa” si ampla campanie de promovare. 

Va invitam sa va alaturati in calitate de partener sau sustinator al campaniei rezervandu-va un stand de sampling sau/si vanzare sau asociindu-va brand-ul cu vizualurile campaniei.

PENTRU REZERVAREA SPATIILOR PENTRU STANDURI VA RUGAM SA NE CONTACTAȚI LA OFFICE@ROALIMENT.RO

Prima acțiune a avut loc in zilele de 7 si 8 iunie, in Mall Promenada, acolo unde am facut cunoscute calitatile produselor dumneavoastra prin standuri de degustare sau/si vanzare si printr-un workshop pe tema „Demontam stirile false despre alimente!” la care au fost invitati sa participe reprezentanti ai presei, consumatori, reprezentanti ai procesatorilor, nutritionisti, cercetatori.

A doua activare s-a desfasurat in zilele de 19 si 20 iulie in gradina Pallas Iasi, urmata de cea de-a treia pe 9 si 10 august  in Auchan Titan Bucuresti.

Incheiem intalnirile cu consumatorii in Cluj, în grădina Iulius Mall, pe 20 si 21 septembrie.

VEZI GALERIE FOTO 7-8 IUNIE MALL PROMENADA

VEZI GALERIE FOTO 19-10 IULIE PALAS MALL

VEZI GALERIE FOTO 9-10 AUGUST AUCHAN TITAN