„Sa intelegem mai bine alimentele”, cu produsele naturale si sanatoase de la Sanlacta

0
136

Sanlacta, furnizorul de incredere al romanilor si tot mai des prima alegere a consumatorilor, va intampina cu o oferta bogata de iaurturi si branzeturi la standul propriu din cadrul magazinului Auchan Titan. (9-10 august)

Initiativa face parte din campania „Sa intelegem mai bine alimentele” pe care Sanlacta o sustine din dorinta de a veni mai aproape de consumatorul roman, de a oferi oportunitatea de a cumpara direct de la producator si de a sustine demersul educarii publicului larg, pentru a putea distinge stirile false de cele adevarate.

Astfel, ii puteti gasi pe reprezentantii Sanlacta in Bucuresti, la magazinul Auchan Titan, cel mai vizitat Auchan din intreaga tara, pe 9 si 10 august. O luna mai tarziu, degustarea de produse ale producatorilor romani, printre care si cele comercializate sub brandul Sanlacta, se muta la Cluj, la o data pe care o vom anunta ulterior.

Sanlacta, puritatea laptelui zi de zi
Cu o istorie de peste 22 ani, compania aduce pe mesele romanilor produse lactate gustoase si sanatoase, obtinute prin toata priceperea celor de la Sanlacta. Gustul natural al produselor sale este dat de alegerea atenta a ingredientelor, investitiile in tehnologiile de ultima generatie si retetele autentice, acelea ce ne amintesc de textura produselor traditionale romanesti. Laptele utilizat provine de la bovine din judetele Alba, Mures, Cluj si Hunedoara, astfel putem spune ca Sanlacta inseamna produse sanatoase, romanesti de la prima pana la ultima picatura.

Portofoliul de produse Sanlacta


Despre campanie
Campania „Sa intelegem mai bine alimentele” a debutat pe 7 iunie 2019, in Mall Promenada Bucuresti, cu un workshop ce a facilitat intalnirea specialistilor din cercetare, cu reprezentantii producatorilor din industria alimentara si consumatorii finali. Cu sprijinul organizatiilor profesionale din industria alimentara (APRIL, ARC, ASMP, ROMALIMENTA, APAR, FNDA, ROMPAN) si a IBA Bucuresti, caravana a poposit si la Pallas Iasi (19 – 20 iulie), urmand sa revenim la Auchan Titan Bucuresti (9-10 august) si apoi la Iulius Mall Cluj (septembrie).


FORMULAR DE INSCRIERE CAMPANIE

Pentru a afla programul complet, accesati link-ul RO.aliment: https://www.roaliment.ro/intelegem-alimentele/ 

Poze elocvente de la cee 2 activari, Mall Promenada si Pallas Iasi gasiti accesand link-urile de mai jos:

POZE CAMPANIE ACTIVARE 1 – MALL PROMENADA BUCURESTI

POZE CAMPANIE ACTIVARE 2 – PALLAS MALL IASI

BENEFICIILE ASOCIERII NUMELUI DUMNEAVOASTRA IN CAMPANIA „SA INTELEGEM MAI BINE ALIMENTELE”:

• Castigati brand awareness pentru produsele dvs.
• Beneficiati de o campanie ampla de marketing si promovare ce va evidentia produsele dumneavoastra atat online, cat si offline.
• Participati activ la o campanie unica de constientizare, informare si educare a consumatorilor.
• 6 luni de vizibilitate.
• Puteti beneficia de transferul de influenta de la fenomenul „healthy”, care a trezit constiinta publicului, catre compania dvs.
• Asocierea numelui companiei dvs cu ideea de hranire inteligenta si sanatoasa. Campania beneficiaza de sprijinul specialistilor in nutritie recunoscuti in domeniu.
• Vizibilitate prin promovarea pe retelele de social media pe paginile de Facebook si Instangram ale locatiilor in care desfasuram activari dar si prin intermediul campaniilor media initiate de RO.aliment.
• Promovarea brand-ului prin articolele care vor fi publicate de partenerii media, atat pe online, cat si la radio si TV.
• Vizualurile afisate in cadrul panourilor situate in blocurile din apropierea zonelor de desfasurare a activarilor.
• Anuntarea participarii in newsletter-ul RO.aliment.

CERE MAI MULTE DETALII