Telemeaua de Ibanesti, invitatie la degustare in Mall Palas din Iasi

0
209

Telemeaua, smantana si untul de Ibanesti sunt doar cateva dintre produsele indragite pe care le puteti degusta si cumpara direct de la Mirdatod, producatorul care le pune pe piata, la Mall Palas Iasi, pe 19 si 20 iulie.

Degustarea se desfasoara in cadrul campaniei de informare corecta „Sa intelegem mai bine alimentele”, ce a debutat pe 7 iunie, la Bucuresti, si ce are programate opriri si la Constanta si Cluj.

Timp de doua zile (19 si 20 iulie), reprezentantii Mirdatod va asteapta la standul amplasat in gradina mall-ului Palas din Iasi, pentru a va oferi informatii despre modul in care sunt preparate aceste produse si despre valoarea lor nutritionala. Dupa degustare, va asteptam si la workshopul „Demontam stirile false despre alimente”, in care aflam ce produse este bine sa le oferim copiilor nostri si cum arata o dieta sanatoasa, pentru o dezvoltare echilibrata.


Despre Mirdatod
Mirdatod este primul producator roman ce a primit certificarea „Denumire de Origine Protejata” (DOP). Afacerea controlata de fratii Mircea si David Todoran a anticipat directia in care se va schimba piata si a mizat pe o gama de produse montane naturale romanesti, cu o trasabilitate 100% romaneasca, de la furca la furculita.

Acesta este si motivul pentru care s-a alaturat campaniei „Sa intelegem mai bine alimentele”, constientizand, in urma cu multi ani, cat de importanta este educarea consumatorului. De aceea, participa cu mandrie la targurile dedicate productiei autohtone, unde explica vizitatorilor cat de multa grija si atentie se pun in realizarea produselor de Ibanesti.

Cu o traditie de peste 25 de ani pe piata romaneasca, Mirdatod dispune de o unitate de procesare a laptelui in comuna Ibanesti din judetul Mures. Recent, a anuntat ca isi va mari capacitatea de productie in acest an printr-o investitie de 7 mil. euro intr-o noua fabrica, realizata din fonduri europene.

Concomitent, exista planuri pentru dezvoltarea de noi produse si extinderea retelei de distributie. Cu un portofoliu de peste 50 de sortimente, produsele de Ibanesti sunt comercializate prin parteneri din domeniul HoReCa, dar si in retelele de magazine Auchan, Mega Image, Penny Market, Selgros, Cora si Profi.Despre campania „Sa intelegem mai bine alimentele”
Campania „Sa intelegem mai bine alimentele” a facilitat intalnirea specialistilor din cercetare, cu reprezentantii producatorilor din industria alimentara si consumatorii finali. Cu sprijinul organizatiilor profesionale (APRIL, ARC, ASMP, ROMALIMENTA, APAR, FNDA, ROMPAN), a IBA Bucuresti si a partenerilor CRIS-TIM, Comtim, Aldis, Five Continents, Tano Prod, Napolact, Ocean Fish si Eco Extract, ducem caravana si la Iasi (19 – 20 iulie), revenim la Bucuresti (9-10 august), apoi Constanta (31 august – 1 septembrie) si Cluj (septembrie). Pentru a afla programul complet, urmariti stirile RO.aliment.