Gregory’s deschide prima locatie bazata pe conceptul de coffee & Greek deli

0
268

website builder

Gregory’s, cea mai mare retea de locatii de tip coffee & Greek deli din Grecia, anunta intrarea pe piata din Romania odata cu deschiderea unei unitati in zona de nord a Bucurestiului.

Unitatea, operationala de la inceputul lunii iulie, pune la dispozitia clientilor o varietate de produse, precum cafea si gustari realizate din ingrediente de calitate. Deschiderea Gregory’s sub conceptul de coffee & Greek deli, din zona complexului rezidential si de birouri UpGround din Bucuresti, face parte din strategia grupului grec de expansiune a operatiunilor in Europa de Est.

Unitatea este operata de companie, urmand ca pana la sfarsitul acestui an Gregory’s sa inaugureze alte 3 unitati proprii pe plan local.

„In ultimii ani, Gregory’s a inregistrat o crestere sustinuta, devenind unul dintre dintre cele mai mari lanturi europene din domeniul coffee & food snack. Prezenta afacerii in alte tari este o prioritate pentru noi si credem ca Romania ofera cadrul ideal pentru dezvoltarea grupului in Balcani si Europa de Est. In acest context, deschiderea unitatii din Bucuresti reprezinta un prim pas in implementarea strategiei de extindere pentru urmatorii ani”, a declarat Vlassis Georgatos, CEO Gregory’s SA.

Gregory’s in Romania – 80 de unitati coffee & Greek deli in urmatorii 5 ani
In urmatorii ani, Gregory’s tinteste dezvoltarea prezentei pe piata locala prin deschideri de noi unitati in toata tara.

George Makridis CEO Green Break SRL

“Folosind modelul propriu de franciza, grupul vizeaza expansiunea retelei in Romania prin intrarea in sistem a unor francizati din toata tara. In acest context, compania are in plan deschiderea a 80 de unitati in Romania in urmatorii 5 ani,” a declarat George Makridis, CEO Green Break SRL, compania care detine brandul Gregory’s in Romania.

Brandul Gregory’s are la baza un concept inovator de coffee & Greek deli, unde clientii sunt intampinati cu produse realizate din ingrediente de calitate. Cei care trec pragul Gregory’s pot alege dintr-o gama larga de placinte traditionale grecesti, sandvisuri delicioase realizate in fiecare zi folosind retete originale grecesti, cafea proaspat macinata si Freddo espresso grecesc.

La meniu se adauga salate grecesti, preparate din iaurturi grecesti, dar si produse de patiserie in masura sa satisfaca cele mai variate gusturi. Un vitamin bar completeaza oferta disponibila care integreaza, printre altele, sucuri proaspete din fructe si legume, dar si produse cu continut scazut de calorii si produse vegane, realizate din ingrediente atent selectionate.


Despre Gregory’s
Infiintat in 1972, brandul Gregory’s este in prezent al 9-lea cel mai mare lant din domeniul coffee & food snack din Europa. Reteaua numara peste 330 de unitati in Grecia, Cipru, Germania si Bahamas si aproape 2.500 de angajati.

Gregory’s ofera o gama larga de produse, precum placinte traditionale grecesti, sandvisuri delicioase, sortimente variate de cafea si sucuri proaspete. Cu ajutorul celor mai bune ingrediente, al retetelor traditionale si unice, Gregory’s atrage zilnic peste 250.000 de clienti in toata lumea.

Pentru mai multe detalii, accesati: www.Gregory’s.gr/en/ si www.gregorys-global.com.