Totul despre biosecuritatea ecologica integrata in industria alimentara, la INGREDIENTS SHOW (17-18 octombrie, Sinaia)

0
104
biosecuritate ecologica

Compania BIOCOMP, cu sediul central la Iasi, este partener INGREDIENTS SHOW, platforma unica special conceputa pentru a facilita schimbul de informatii dintre furnizorii de ingrediente si procesatorii din industria alimentara.

„Asigurarea biosecuritatii ecologice integrate in industria alimentara, cu ajutorul tehnologiei luminii ultraviolete UV-C” este titlul prezentarii pe care Adrian Iurcan, Manager Executiv Biocomp, o va sustine in perioada 17-18 octombrie la Hotel International din Sinaia.

Ca urmare a semnalelor primite din piata, compania s-a specializat in furnizarea de sisteme integrate de biosecuritate ecologica bazate pe dezinfectia aerului si suprafetelor cu tehnologia luminii ultraviolete UV-C.

Eficienta dezinfectiei cu lumina ultravioleta UV-C, care atinge valori de pana la 99,99% asupra mucegaiurilor, bacteriilor, virusurilor si a altor agenti patogeni prezenti in spatiile de productie industriala si office, este datorata principiului unic de actiune, prin care ADN-ul microorganismelor este distrus definitiv, fara a mai exista posibilitatea multiplicarii.

Aflati mai multe accesand: https://biocomp.ro/profesional/


Sinaia, INGREDIENTS SHOWOrganizat de RO.aliment in parteneriat cu ASMP, IBA Bucuresti, APRIL, ARC, ROMALIMENTA, APAR, FNDA, INGREDIENTS SHOW, reprezinta platforma special conceputa pentru a facilita schimbul de informatii între furnizorii de ingrediente si procesatorii din industria alimentara in cadrul careia vor fi prezentate cele mai noi informatii despre ingredientele disponibile pentru piata romaneasca, tendinte de consum si evolutii comerciale ce influenteaza astazi industria procesatoare din Romania si Comunitatea Europeana.

A 3-a editie INGREDIENTS SHOW, eveniment la care sunt asteptati sa participe peste 200 de specialisti, va avea loc in zilele de 17 si 18 octombrie 2019, la hotel International din Sinaia.

INGREDIENTS SHOW, este locul de intalnire al specilistilor din industria alimentara unde veti putea stabili noi relatii, consolida legatura cu vechii parteneri, identifica nise pe care le puteti exploata.

Mai multe detalii: https://www.roaliment.ro/ingrediente/va-invitam-la-ingredients-show/

DORESC SA MA INSCRIU