Home Noutati Noua gamă Vascar, creată după rețetele lui Chef Horia Vîrlan

Noua gamă Vascar, creată după rețetele lui Chef Horia Vîrlan

0

Noua gamă cuprinde 4 tipuri de preparate din carne pregătite după rețete create special de Horia Vîrlan pentru brandul Moldova în Bucate: Burger de vită, Cârnăciori de casă – în două variante, simpli și picanți – și Mici țărănești, informează Revista Piața.

„Suntem bucuroși că buna colaborare pe care o avem cu Chef Horia Vîrlan are ca rezultat lansarea unei noi linii de produse Moldova în Bucate. Avem mare încredere în aceste produse pentru că au toate calitățile pentru a fi pe placul celor mai pretențioși consumatori: sunt absolut delicioase, dar și sănătoase. De aceea, ne propunem să dezvoltăm în continuare acest segment de semipreparate și carne proaspătă la caserolă, pe termen mediu și lung”, spune Vlad Ciuburciu, Director General Vascar.

Produsele beneficiază de un design atrăgător și de un ambalaj funcțional și inovator ce permite creșterea termenului de valabilitate la 8-10 zile. Noua gamă este deja disponibilă în magazinele proprii din regiunea Moldovei, în magazinele tradiționale partenere din capitală și, în curând, va fi listată la nivel național într-unul dintre hypermarket-urile partenere.

Skip to toolbar