ORKLA angajeaza inginer tehnolog departament cercetare – dezvoltare produse alimentare

Una dintre cele mai importante companii de pe piata nationala de larg consum, ORKLA Foods Romania, este in cautarea unui inginer tehnolog, pentru departamentul cercetare – dezvoltare produse, anunta producatorul.

Activitatea se va desfasura in cadrul fabricii de productie pate din Covasna, insa nu se adreseaza doar specialistilor din zonele limitrofe. Pentru candidatii care nu locuiesc in apropiere (Brasov sau chiar Covasna), compania ORKLA Foods Romania va asigura un pachet de relocare.

Candidatul ideal este absolvent de studii superioare in industria alimentara, are o experienta de cel putin 3 ani intr-o companie procesatoare de carne sau producatoare de pateuri, in departamentele de productie, calitate sau dezvoltare de retete sau produse.

O cerinta este abilitatea de a conversa fara probleme in limba engleza, nivel mediu.

Daca doriti sa ajutati la dezvoltarea celor mai mari branduri din tara noastra (Tomi, Ardealul, Hame, La Minut, Bunica), va invitam sa aplicati pentru acest post, prin transmiterea CV-ului pe adresa de e-mail gabriel.minciu@orklafoods.ro.


Despre Orkla Foods Romania
Orkla Foods Romania face parte din grupul norvegian cu acelasi nume, fiind una dintre cele mai importante firme listate la bursa din Oslo. Prezent pe piata romaneasca din anul 2002, grupul include astazi mai multe companii locale (Topway, Ardealul, Royal Brinkers) si este, in prezent, lider de piata la categoriile ketchup si mustar cu brandurile Tomi, Bunatati de la Bunica si La Minut.

Tomi, Bunatati de la Bunica, Ardealul, Linco, Unirea, Hame sunt doar o parte din mandria companiei Orkla Foods Romania, alaturi de produsele din categoria panificatie si cofetarie (brandurile Selecta, Paticrem, Accento si Credin), avand peste 100 de produse lansate pe piata dedicate acestui segment.

In prezent, Orkla Foods Romania are peste 500 de angajati, fiind unul dintre principalii angajatori din Covasna. Pentru mai multe informatii, puteti accesa site-ul Orkla Foods Romania: http://www.orklafoods.ro/produse.html.