Home Piata Vascar, creștere de 14% a vânzărilor în primul trimestru

Vascar, creștere de 14% a vânzărilor în primul trimestru

0
moldova in bucate, conserva, convenience, ciorba de burta

Vascar, unul dintre principalii producători de preparate de carne din România, a înregistrat o creștere a vânzărilor de 14% în primele 3 luni ale lui 2017, față de aceeași perioadă a anului trecut, informează Progresiv.

Categoria mezelurilor a înregistrat o creștere de 9%, în timp ce pe segmentul conserve, cifra de afaceri a crescut cu 26% în T1 2017 față de perioada similară a anului trecut.

„Rezultatele obținute până în acest moment sunt în linie cu obiectivele stabilite la începutul anului. Pentru 2017, Vascar își propune o creștere a cifrei de afaceri de 20%, în contextul extinderii canalelor de distribuție și eficientizării producției. În același timp, ne bucurăm să constatăm o creștere constantă a vânzărilor la mezelurile din gama Moldova în bucate, ca urmare a creșterii popularității brandului la nivel național”, spune Vlad Ciuburciu, Director de Marketing Vascar.

În volum, creșterea raportată la nivelul companiei este de 7% în primele trei luni ale anului 2017 față de primul trimestru din 2016.

Cu peste 30 de ani de experiență, Vascar este unul dintre principalii producători de preparate din carne  și conserve din România, produsele fiind comercializate sub mărcile Vascar și Moldova în Bucate. Compania deține o fabrică de procesare și 20 magazine proprii în regiunea Moldovei. În 2016, compania a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 68 milioane de lei.

Skip to toolbar