Home Evenimente Auditul pentru deseuri si clasificarea acestora, intre impunere si utilitate

Auditul pentru deseuri si clasificarea acestora, intre impunere si utilitate

0

Clasificarea si caracterizarea unor deseuri (potential) periculoase reprezinta  atat o cerinta legislativa cat si o unealta foarte utila in gestionarea mai ales financiara a deseurilor generate de operatorul economic.

Activitatea presupune: esantionarea probelor reprezentative,  analize de laborator pe o matrice chimica particularizata in functie de fiecare deseu si interpretarea rezultatelor conform cadrului de reglementare la nivel national si european.

Auditul de deseuri reprezinta un complex de activitati, dezvoltate pe mai multe planuri de analiza, avand ca scopuri, printre altele:

  • alinierea cu cerintele privind sistemul de management de mediu aplicat in Societate
  • conformarea cu conditiile de autorizare integrata de mediu si cu cele legislative din domeniu
  • reducerea cantitatilor generate, acolo unde este posibil
  • identificarea unor masuri a caror aplicare poate conduce la reduceri de costuri semnificative pentru Societate.

Despre acest subiect atat de important si vast va invitam sa discutam la PIA 2020, unde Mariana Chivu, Director Divizia Consultanta WESSLING Romania, va fi prezenta pentru a respunde intrebarilor cat si pentru a va oferii solutii aplicate.

DESPRE WESSLING ROMANIA

Cu o experiență de peste 17 ani pe piața românească, WESSLING România oferă servicii prin laboratoare independente de testare cât și consultanță de mediu. Din portofoliul de servicii, enumerăm: analizele pentru protecția mediului, consultantă de mediu, analizele fizico-chimice și microbiologice pentru produse alimentare și furaje.

Erwin Wessling a pus bazele a ceea ce este acum grupul WESSLING în 1983, iar acum la conducerea busines-ului se afla în mâna celei cea de-a doua generații formată din Julia, Florian, Anna și Diana Wessling, având 1.400 de angajați în 26 de locații din Europa și China.

DESPRE PIA 2020

Conferința online “PIA 2020 | POLUAREA ÎN INDUSTRIA ALIMENTARĂ – PREVENIRE, OPTIMIZARE COSTURI, CONTROL INTEGRAT”, va avea loc în zilele de 16 si 17 septembrie 2020, pe platforma ZOOM.

Acest eveniment vă va informa despre cele mai recente tendințe și inovații care influențează reutilizarea apei, provocări ale lanțului de aprovizionare, calitatea aerului și multe altele.

DIN PROGRAM

PARTICIPAREA ÎN AUDITORIU ESTE GRATUITĂ – ÎNSCRIE-TE ȘI TU!

 

Skip to toolbar