Brandul fa!rlife al Coca-Cola lanseaza gama de lapte de consum pentru copii, ‘Superkids’

0
349

Marca de lapte premium, ultra-filtrat fa!rlife a companiei Coca-Cola a lansat versiunea pentru copii, “Superkids”, disponibila in doua variante – lapte simplu si lapte cu ciocolata.

fa!rlife foloseste un proces patentat de filtrare la rece, care separa componentele din lapte si apoi le recombina imbunatatind in acelasi timp continutul de proteine si calciu, “concentrand acele elemente benefice din lapte si eliminand acele elemente mai putin dorite”.

Superkids a fost lansat in Statele Unite fara o campanie prea puternica de promovare si nu beneficiaza inca de distributie la nivel national. El contine 125mg DHA Omega-3, 35% din doza zilnica de consum pentru calciu, 12g proteine de inalta calitate pentru a sprijini cresterea si dezvoltarea muschilor, 120-140 de calorii per portie si un continut de zahar de 8-12g per portie, in functie de aroma (nu are adaosuri de zahar).

Reprezentantii fa!rlife spune ca orice comparatie cu alte variante de lapte sau alternative este in favoarea propriei marci: de exemplu, Superkids contine 12g de proteine, comparativ cu 8g in laptele ecologic, 1 g in laptele de migdale si 7g in laptele de soia.
Superkids este disponibil in sticle de 1,5L sau in pachete de patru cutii de 240 ml.
fa!rlife a fost lansat in 2014, prin evenimentul “renasterea laptelui “, in urma unui joint-venture intre Coca-Cola Company si Select Milk Producers, creat in 2012.

Procesul sau separa componentele cheie ale laptelui – apa, grasimi din unt, proteine, vitamine si minerale si lactoza – si apoi le recombina in diferite proportii pentru a crea lapte fara lactoza cu un continut imbogatit de calciu si de proteine si cu 50% mai putin zahar.
Alte produse fa!rlife laptele ultra-filtrat cu un continut de 2% grasime; laptele cu ciocolata ultra-filtrat cu un continut de 2% grasime; laptele degresat ultra-filtrat (fara grasime), si laptele integral ultra-filtrat.

Laptele ultra-filtrat cu un continut de 2% grasime, Superkids, contine: 120 de calorii, grasimi 4,5g, zahar 8g, proteine 12g (per portie de 240ml). De asemenea, mai contine vitamina A, calciu, vitamina E, vitamina B12, magneziu, vitamina C, vitamina D, riboflavina, fosfor, zinc.
Laptele cu ciocolata ultra-filtrat cu un continut de 2% grasime, Superkids, contine: 140 calorii, grasimi 5g, zaharuri 12g, proteine 12g. Contine vitaminele si minerale prezente si in laptele ultra-filtrat cu un continut de 2% grasime si este indulcit cu concentrat de suc de fructul calugarului si cu extract de frunze de stevie.