Home Actualitate Imark Sistem anunta schimbari in conducerea companiei

Imark Sistem anunta schimbari in conducerea companiei

0

TITOV BUZESCU este noul Managing Director al Imark Sistem, companie lider in domeniul dezvoltarii si implementarii solutiilor de automatizari industriale (solutii de marcare, ambalare, etichetare, logistice, transport, cantarire, inspectie si detectie) pentru o gama larga de industrii (industria alimentara, industria bauturilor, industria tutunului, industria cosmetica, automotive, retail, transporturi si logistica, domeniul farmaceutic si medical, electrice si electronice, cabluri si alte domenii).

Venirea lui la Imark Sistem, companie cu o experienta de peste 10 ani pe piata, este in
stransa legatura cu evolutia ascendenta a vanzarilor companiei, marirea cifrei de afaceri
planificata pentru urmatoarea perioada atat din crestere pe plan local cat si din extinderea
teritoriala a companiei in alte tari.

Aduce cu el o arie larga de expertiza dintr-o varietate de industrii: 14 ani de FMCG (Coca
Cola HBC), 7 ani de petrol&gaze (Rompetrol), 8 ani in chimie (Oltchim, Abu Kammash Lybia). In tot acest timp, Titov Buzescu a ocupat pozitii importante in sales, marketing, comercial si a fost General Manager pentru cateva companii. S-a remarcat ca un adept al schimbarilor pozitive din corporatiile in care a lucrat, cu un input valoros in evolutia favorabila a acestora, atat din punct de vedere al cifrei de afaceri cat si a structurii si modului de functionare.

“Sunt foarte incantat că am adus alaturi de noi un om cu foarte multă experienta cum este
Titov Buzescu”, a spus fondatorul si CEO-ul companiei Imark Sistem, Romeo Turleanu:
“Experienta in lumea afacerilor a domnului Buzescu este importanta in evolutia noastra ca
afacere in crestere si are stransa legatura cu planurile noastre de viitor.”

Titov Buzescu: “Ma bucur sa ma alatur echipei de profesionisti de la Imark Sistem. Grupul are o experienta de peste 15 ani in dezvoltarea si implementarea solutiilor in domeniul automatizarii, are parteneriate cu furnizori de echipamente de top in domeniu, este prezent pe o piata in crestere, crestere generata de realitatile curente: cresterea costului fortei de munca, necesitatea unei eficiente ridicate, costuri de operare mici, fiabilitate ridicata, minimizarea posibilitatii de aparitie a erorilor umane in procesele cheie. Suntem motivati sa ne crestem cota de piata in Romania si sa avem si o prezenta extinsa in viitorul apropiat.”

Skip to toolbar