SIAL: Expozantii si-au ”ocupat” locurile

0
862

Targul de produse alimentare si bauturi Sial Paris a confirmat ca 90% din spatiul de expunere este deja rezervat, cu sase luni inainte de momentul deschiderii, din luna octombrie.

Mai mult de 7.000 de expozanti si 160.000 de vizitatori din industrie sunt asteptati sa participe la targul parizian din acest an, alaturi de lideri francezi si internationali de top din domeniul agro-alimentar.

Sial_2Tema evenimentului din acest an este aceea de a “privi mai adanc ” la tendintele de consum pentru a intelege mai bine o piata globalizata, in continua evolutie, au spus organizatorii. Expozitia va grupa o gama larga de sectoare din domeniul alimentar, precum sectorul carnii rosii, carnii de pasare si carnii afumate, ca sa numim doar cateva dintre cele mai proeminente. In acest an, Sial va acorda mai multa importanta si produselor ecologice, ca si faptului ca in Europa continentala consumatorii arata o preocupare crescanda pentru mentionarea pe etichete a locului de provenienta a produselor, au declarat organizatorii.

Sial_5Platforma Sial de prezentare a inovarilor este, de asemenea, setata pentru a prezenta mai mult de 2.500 de produse noi, care vor relifa ideile stralucite, in curs de dezvoltare, din industria alimentara.

“Toti ochii se vor concentra pe Paris, in octombrie 2016,” a spus Nicolas Trentesaux, directorul de relatii externe al Sial.

“Industria alimentara este una dintre industriile cele mai dinamice din majoritatea tarilor G20. Prin descoperirea de noi tendinte si oportunitati de afaceri, participantii vor gasi instrumentele de care au nevoie pentru a-si atinge obiectivele. ”

Sial_8Sial Paris este o platforma unica pentru partile interesate pentru a testa noi piete, pentru a lansa noi produse si unde principalii jucatori se intalnesc pentru a discuta despre provocarile viitorului. Este, de asemenea, un fel de laborator pentru departamentele de cercetare si dezvoltare din intreaga lume, care de multe ori isi finalizeaza temele de cercetare or realizarea prototipurile in timp util pentru a le putea testa la Sial din Paris. Peste 2.500 de produse noi vor fi prezentate in cadrul sectiunii Sial Innovation din acest an, inspirand industria alimentara si a bauturilor chiar mai mult decat oricand in trecut.

Sial are loc intre 16 si 20 octombrie, la Paris, Franta.