Home Stiri Mezelurile Vascar trec sub brandul “ Moldova în bucate “

Mezelurile Vascar trec sub brandul “ Moldova în bucate “

Expansiune în retail

0

Compania Vascar a finalizat, recent, un proces de rebranding ce a vizat gama de mezeluri, cea mai mare parte a produselor trecând sub marca “ Moldova în bucate “, folosită anterior doar pentru gama de conserve.

Cu ocazia relansării gamei de preparate din carne, Vascar a lansat și un nou tip de ambalaj (flow pack), prin intermediul căruia mezelurile sunt ambalate în atmosferă controlată, fiind mai bine protejate și având termen de valabilitate mai mare.

”Intenționăm, odată cu acest rebranding, să ne extindem distribuția la nivel național și cu preparatele din carne, cu care suntem prezenți pentru moment doar în regiunea Moldovei.

Anul acesta vrem să atacăm Bucureștiul și județul Prahova, iar în următorii ani vrem să acoperim trei sferturi din județele României”, a declarat Vlad Ciuburciu – director de marketing al companiei Vascar.

De la începutul acestui an, compania vasluiana a investit 500.000 de euro în achiziția de echipamente de ambalare, cat și în flota auto.

Vascar intenționează sa se listeze în rețelele internaționale de magazine cu preparatele din carne, dar să facă și distribuție directă către retailerii independenți.

Compania va mai păstra câteva preparate din carne sub brandul “ Vascar “, însă aceastea vor fi poziționate pe segmentul economic, în timp ce “ Moldova în bucate “ va fi poziționat pe segmentele premium și upper mainstream.

Aproximativ 55% din producția Vascar este reprezentată de mezeluri, în timp ce conservele au o pondere de 45%.

Vascar are in plan să își extindă și rețeaua de magazine proprii. ”Anul acesta am deschis trei magazine, la Galați Roman și Piatra Neamț, iar până la sfârșitul anului vrem să mai deschidem încă două unități comerciale”, a mai spus Vlad Ciuburciu.

În urma celor cinci deschideri din acest an, rețeaua de magazine Vascar va ajunge la 20 de unități, șapte dintre acestea fiind amplasate în orașul Vaslui, restul fiind localizate în alte orașe din Moldova.

Compania intenționează să se extindă cu rețeaua de magazine și în următorii ani să deschidă magazine inclusiv în București.

 

Skip to toolbar