Producatorul cascavalului Bradet, produs atestat traditional, se alatura campaniei „Sa intelegem mai bine alimentele”

0
63

Lactate Bradet, unul dintre cele mai cunoscute branduri de lactate detinut in totalitate de o firma cu capital integral romanesc, va invita la Auchan Titan, pe 9 si 10 august, la standul de degustare si vanzare, in cadrul campaniei „Sa intelegem mai bine alimentele”.

Prin grija si dragostea unei familii de romani, pregatite la poalele Fagarasilor, produsele Bradet duc mai departe traditia lactatelor savuroase de la Bradet, zona de munte a Argesului, un loc renumit pentru retetele de cascaval produse dupa metode si gusturi traditionale.

Astfel, pentru familii care vor sa puna pe masa cele mai deosebite lactate, Bradet le ofera produse create doar din lapte romanesc, dupa retete purtatoare de mostenire istorica si traditionala. Distribuit inclusiv pe plan international in tari precum Italia, Spania si Germania, Lactate Bradet duce gustul inconfundabil al produselor traditionale romanesti in casele romanilor care vor sa traiasca in armonie cu natura pastrand legatura cu traditia de acasa.

Branzeturile, cascavalurile, smantana, iaurturile, untul si laptele sunt categoriile principale de produse din portofoliul Bradet (mai multe detalii pe site-ul companiei). Lactatele Bradet pot fi gasite si in marile lanturi de magazine.


Despre campanie
Campania „Sa intelegem mai bine alimentele” a debutat pe 7 iunie 2019, in Mall Promenada Bucuresti, cu un workshop ce a facilitat intalnirea specialistilor din cercetare, cu reprezentantii producatorilor din industria alimentara si consumatorii finali. Cu sprijinul organizatiilor profesionale din industria alimentara (APRIL, ARC, ASMP, ROMALIMENTA, APAR, FNDA, ROMPAN) si a IBA Bucuresti, caravana a poposit si la Pallas Iasi (19 – 20 iulie), urmand sa revenim la Auchan Titan Bucuresti (9-10 august) si apoi la Iulius Mall Cluj (septembrie).


FORMULAR DE INSCRIERE CAMPANIE

Pentru a afla programul complet, accesati link-ul RO.aliment: https://www.roaliment.ro/intelegem-alimentele/ 

Poze elocvente de la cee 2 activari, Mall Promenada si Pallas Iasi gasiti accesand link-urile de mai jos:

POZE CAMPANIE ACTIVARE 1 – MALL PROMENADA BUCURESTI

POZE CAMPANIE ACTIVARE 2 – PALLAS MALL IASI

BENEFICIILE ASOCIERII NUMELUI DUMNEAVOASTRA IN CAMPANIA „SA INTELEGEM MAI BINE ALIMENTELE”:

• Castigati brand awareness pentru produsele dvs.
• Beneficiati de o campanie ampla de marketing si promovare ce va evidentia produsele dumneavoastra atat online, cat si offline.
• Participati activ la o campanie unica de constientizare, informare si educare a consumatorilor.
• 6 luni de vizibilitate.
• Puteti beneficia de transferul de influenta de la fenomenul „healthy”, care a trezit constiinta publicului, catre compania dvs.
• Asocierea numelui companiei dvs cu ideea de hranire inteligenta si sanatoasa. Campania beneficiaza de sprijinul specialistilor in nutritie recunoscuti in domeniu.
• Vizibilitate prin promovarea pe retelele de social media pe paginile de Facebook si Instangram ale locatiilor in care desfasuram activari dar si prin intermediul campaniilor media initiate de RO.aliment.
• Promovarea brand-ului prin articolele care vor fi publicate de partenerii media, atat pe online, cat si la radio si TV.
• Vizualurile afisate in cadrul panourilor situate in blocurile din apropierea zonelor de desfasurare a activarilor.
• Anuntarea participarii in newsletter-ul RO.aliment.

CERE MAI MULTE DETALII