Transport aniversar: Pall-Ex Romania a transportat paletul cu numarul 750.000

0
789

Pall-Ex Romania, lider pe piata serviciilor de transport express de marfuri paletizate, a transportat recent paletul cu numarul 750.000. Acesta a fost efectuat pentru unul dintre clientii traditionali ai companiei, Scandia Food, cel mai mare producator de conserve din tara.

Compania a inregistrat in fiecare an cresteri de peste 50% ale volumelor de transport marfa paletizata, ajungand in prezent la 1.400 de paleti pe zi.  In acest context, continua sa isi consolideze pozitia de lider de piata pentru servicii de transport express de marfuri paletizate.

Pall-Ex detine cea mai intinsa retea de depozite care apartine unei companii de logistica din Romania, fiind prezenta in 30 de orase. Prin intermediul retelei, clientii beneficiaza de o asigurare pentru marfa transportata de pana la 15.000 de Euro pe palet, fara costuri suplimentare, iar transportul poate fi monitorizat prin intermediul modulului Track&Trace.

Pall-Ex Romania transporta cu preponderenta bunuri de larg consum – conserve, materie prima ambalata la sac, produse de uz casnic, produse alimentare, produse de papetarie, materiale pentru constructii, dar si masini si utilaje mari pentru diverse industrii.