UPS lanseaza transportul criogenic catre Europa

0
618

Pe o piata a criogeniei, in crestere la nivel mondial, UPS vine cu o serie de containere criogenice sensibile la temperatura, pentru sistemele logistice din Europa.

Piata mondiala criogenica va depasi 22 miliarde $ pana in 2022, potrivit unui raport de cercetare al Grand View. Avansul tehnologic din domeniul gazelor criogenice si din tehnologia metalelor si cererea venita dintr-o varietate de industrii va determina expansiunea nevoii de echipamente criogenice.

Raportul spune ca, “utilizarea pe scara larga a criogeniei in industria de prelucrare a alimentelor si transportul alimentelor congelate sunt, de asemenea, de asteptat sa ofere cai de crestere a pietei in urmatorii cativa ani. Aceste echipamente sunt utilizate, in prezent, pe scara larga in mai multe aplicatii medicale, cum ar fi imagistica prin rezonanta magnetica (IRM) si conservarea celulelor moarte. In plus, ele sunt, de asemenea, utilizate in bancile de sange din cauza nevoii tot mai mari de stocare a grupelor rare de sange, la o temperatura foarte scazuta. “

UPS_3UPS, o companie globala in domeniul logisticii, ofera acum in portofoliul sau, transport maritim criogenic sensibil la temperatura catre si din Europa. Mai precis, compania lanseaza UPS Temperature True® Cryo, oferind clientilor asistenta si protectie a produselor si capacitatea de incarcare si transport intr-un mediu criogenic. Serviciul care include urmarirea si interventia in timp real, si care, atunci cand sunt combinate cu diminuarea riscurilor transportului si cu reteaua globala de puncte de control, va oferi vizibilitate completa pentru transporturi, in fiecare etapa a calatoriei pe lantul de aprovizionare.

UPSServiciile folosesc recipiente criogenice Cryoport, care permit clientilor UPS sa utilizeze azotul lichid stocat sub forma de vapori uscati pentru a pastra produsele congelate la -150 ° C timp de 10 zile, in timpul tranzitului si depozitarii.

Jan Denecker, Director de Marketing & Strategie, UPS Europe, spune ca, “UPS Temperature True Cryo combina capabilitatile de ambalare inovatoare, monitorizarea si interventia 24/7 pentru cele mai critice momente de timp si temperatura folosind tehnologii utilizate in ingineria tisulara, medicina regenerativa, terapia genetica, cercetarea biofarmaceutica si sanatatea reproducerii.”