Degustari in blind, sute de soiuri si bucate pe masura la Festivalul de Vin Selgros Bacau

0
112
Bacau

Intre 23 si 25 august bacauanii – si, desigur, nu doar ei – sunt invitati sa guste si deguste, sa aleaga si sa culeaga ceea ce Leonardo da Vinci numea „raze de lumina tinute laolalta de apa” – adica nenumarate vinuri in cadrul Festivalului de vin Selgros Bacau, aflat la a patra sa editie.

Dedicat deopotriva profesionistilor si pasionatilor de vin, festivalul va propune sute de etichete de la producatori interni și internationali, senzatii noi, gusturi clasice, inovatii si nume consacrate.

MC-ul festivalului e nimeni altul decat Marius Florea-Vizante – iar chef peste licori, nimeni altul decat Sergiu Nedelea, carismaticul somelier ce va avea grija sa familiarizeze publicul cu sortimentele de vin.

Si, pentru ca vinul e, nu-i asa, un aliment care insoteste alte alimente, mancarurile potrivite nu vor lipsi – mai mult, doi celebri maestri bucatari ai Romaniei, Cezar Munteanu si Nico Lontras, vor oferi sambata cate un spectacol gastronomic. Iar duminica, Andi Moisescu si prietenii vor face atmosfera la un pahar de vin si un preparat facut ad-hoc de Nico Lontras.

Gasiti programul pe zile si alte informatii pe pagina de Facebook a evenimentului.

De vineri, 23 august, va asteptam, asadar, la Selgros Bacau pentru un regal al simturilor si-un omagiu bahic presarat cu distractie!

IN VINO VERITAS, IN SELGROS QUALITAS!


Despre Selgros:
Selgros Cash&Carry Romania este unul dintre cei mai importanti operatori din comertul romanesc. Compania si-a inceput activitatea pe piata locala in 2001, iar in prezent detine 22 de magazine in Bucuresti, Brasov, Iasi, Targu Mures, Oradea, Cluj, Ploiesti, Timisoara, Craiova, Bacau, Galati, Braila, Arad, Suceava, Alba-Iulia, Bistrita si Constanta.

Din 2011, compania este parte a Transgourmet Holding AG, a doua cea mai mare retea cash&carry si comert B2B din Europa, cu operatiuni in Elvetia, Franta, Germania, Austria, Polonia, Romania si Rusia.