Diversificare

0
354

Valdo Invest, furnizor de echipamente in domeniul viti-vinicol la editia din acest an a Targului international pentru industria alimentara, Indagra Food 2016, desfasurat la Romexpo, Bucuresti, in perioada 2-6 noiembrie si-a dezvaluit intentia de a se diversifica in mai multe domenii ce tin de transportul si prelucrarea fluidelor.

La  editia din acest an a Targului international pentru industria alimentara, Indagra Food 2016, Valdo Invest a prezentat la standul sau, in afara unor pompe speciale de vinificatie si o serie de echipamente precum generatoare de aburi pentru sterilizarea instalatiilor, centrale de frig, rezervoare presurizate pentru ape minerale.

vinificatieNoile produse vor ajuta compania sa-si diversifice oferta prin furnizarea de echipamente catre domenii precum prelucrarea laptelui, producerea de ulei, imbutelierea de ape minerale, industria farmaceutica, petrochimica si chimica sau orice alt domeniu ce implica transportul ori prelucrarea unor fluide.

Anul trecut, compania a devenit fabricant de produse oenologice.

Valdo Invest este o companie cu peste 25 de ani de experienta in domeniul furnizarii echipamentelor si tehnologiilor din industria alimentara, fiind lider in domeniul furnizarii de echipamente in domeniul viti-vinicol, cu peste 60 de crame proiectate si executate, la nivel national. Anul trecut firma a inregistrat o cifra de afaceri de peste 7 milioane de euro, iar pentru acest an este de asteptat o crestere a acestui indicator cu 15-20%, conform estimarilor oficialilor companiei. In prezent, 85% din cifra de afaceri este realizata in domenuiul echipamentelor vitivinicole.