EDITIA 6
RO.aliment SHOW
HOTEL CLERMONT COVASNA, HIBRID | 12-14 SEPTEMBRIE 2022
``ALIMENTE. DEZVOLTARE. TEHNOLOGIE Adaptarea soluțiilor moderne la contextul actual``
MA INSCRIU
Zile
Ore
Minute
Secunde
Liderii din sectorul alimentar, al băuturilor și al suplimentelor alimentare se întâlnesc anual la RO.aliment SHOW pentru a face schimb de experiență, pentru a-și împărtăși lecțiile și cele mai recente soluții și idei industriei de procesare și producție dar și pentru a dezbate provocările și beneficiilor momentului. Context
Eveniment premium dedicat furnizorilor și producătorilor din industria de alimentară, a băuturilor și a suplimentelor alimentare care are loc anual.
RO.aliment SHOW CONCEPT
Pentru 3 zile vă propunem să înlocuim ținuta office și prezentările corporate cu discuțiile deschise despre oportunități, cu dezbaterea subiectelor comune și de interes pentru toți cei prezenți, cu prezentarea soluţiilor, bunelor practici sau a studiilor de piață, să împletim armonios programul dedicat informării cu cel rezervat agrementului.

WORKSHOP 🥩CARNE & PRODUSE ALTERNATIVE

6 PREZENTARI + 2 IMPACT MEETING

WORKSHOP 🧀LAPTE & ÎNGHEȚATĂ & PRODUSE ALTERNATIVE

6 PREZENTARI + 2 IMPACT MEETING

WORKSHOP 🍏LEGUME & FRUCTE& BAUTURI

6 PREZENTARI + 2 IMPACT MEETING

WORKSHOP🌿PLANT BASED & 🥝 SUPLIMENTE ALIMENTARE

6 PREZENTARI + 2 IMPACT MEETING

🥐PANIFICAȚIE & PRODUSE ALTERNATIVE

6 PREZENTARI + 2 IMPACT MEETING

WORKSHOP 🍰DULCIURI & PRODUSE ALTERNATIVE

6 PREZENTARI + 2 IMPACT MEETING

INREGISTRARE

Fie ca esti FURNIZOR sau fie ca esti PRODUCATOR/PROCESATOR, CERCETATOR, sau reprezinti MEDIUL ACADEMIC, te asteptam cu drag la RO.aliment SHOW 2022.

RO.aliment SHOW Parteneri
50% invitați externi | 50 de prezentări tehnice | 50 de teme de actualitate Speakeri
Ralf Grebe
CIP Application TOC
Global Application Development Manager Private Water
J.E. van Eys
Doctor consultant nutritie animala
Animal Nutrition Solutions - GANS - Inc. Compania se concentrează pe consultanță internațională pentru companii și asociații din întreaga lume.
Denisa Duta
Director Executiv
Daniela Voica
Daniela Voica
Director Tehnic
Director Tehnic la ROMPAN Patronatul Roman din Industria de Morărit Panificaţie şi Produse Făinoase, doctor inginer, absolventa al Facultății de Chimia și Tehnologia Produselor Alimentare din Galați are o experienta practica de 26 ani in industria alimentara, activand in industria carnii in primii 5 ani si apoi in industria de panificatie si produse fainoase.
Claudia Ana BOCEAN
Specialist marketing & owner RO.aliment
Cu o experiență de 27 de ani în marketing pentru industria alimentară - presă specializată, fiind implicată atât în zona de marketing, vânzări, dezvoltare website-uri, marketing online, social media, organizare evenimente în special cele adresate B2B.
Gerald Filip Flintoacă
Secretar general PRISA
Membru in board-ul Food Supplements Europe, QA&Regulatory Affairs Director Prisum International Trading Co, membru in board-ul RAC - Romanian Advertising Council, secretar general PRISA - Patronatul Roman al Industriei Suplimentelor Alimentare
Irina Matran
Doctor Inginer Profesor Asociat
Profesor Asociat în cadrul Facultății de Medicină, Disciplina Nutriție Comunitară și igiena alimentelor, Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie "George Emil Palade" din Târgu Mureș. Este licențiată în Tehnologia și Controlul Produselor Alimentare
Marisa Vilares
Application Development Manager for Food Industry in Hach
Tamás János Szigeti
Tamas Szigeti
Business unit manager WESSLING
Ionuț NACHE
Trainer si Director General INAQ Consulting
Ionuț NACHE este Lead Auditor de primă și secundă parte - audituri interne si audituri ale furnizorilor clientilor mari - sisteme de management al calitatii începând cu anul 1996, Lead Auditor de terță parte – audituri de certificare ISO 9001 din 1998 și trainer din anul 2000.
Horatiu BASA
CEO Testo Romania
Are o experiență de peste 15 ani în domeniul dispozitivelor de măsurare, activând în acest domeniu încă din anul 2005, la doi ani după absolvirea Facultății de Automatizare și Informatică din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca.
Dorin COJOCARU
Președinte APRIL
Cu o experiență de peste 18 ani în piața laptelui, începand din 2013 până în prezent, Dorin Cojocoaru ocupă funcția de Peședinte APRIL
Tatiana ONISEI
CS II Sef Seviciu National pentru Plante Medicinale, Aromatice si Produsele Stupului,
Organizator si coordonator al Programului de instruire în domeniul specific al suplimentelor alimentare pe bază de plante medicinale aromatice și produse ale stupului, desfasurat la INCDBA-IBA Bucuresti, dedicat operatorilor care activeaza in domeniul suplimentelor alimentare.
Cristian POPA
Inginer specialist industria alimentară
Inginer specialist industria alimentară
Liviu PANTĂ
Doctor in medicina veterinara, nutritionist
Liviu Pantă este membru fondator al Societății Naționale pentru Nutriție în Zootehnie și Medicină Veterinară cu experienta
Gabriela BERECHET
Specialist gastrotehnică și tehnologii alimentare
Autor a peste 70 de articole stiintifice destinate alimentelor, tehnologiilor si amenajarilor tehnologice ale bucatariilor profesionale.. Autor al mai multor carti: Cartea bucătarului profesionist - 2016, Cartea cofetarului-patiser | 2018.
Nastasia BELC
Doctor inginer conferentiar universitar
Cercetător gradul I și Director general al Institutului Național de Cercetare și Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare, IBA București. Este conferențiar la Facultatea de Biotehnologii din cadrul Universității de Agronomie și Medicină Veterinară din București
50
Key Speakeri
3
Zile de eveniment
500
Participanti
48
Prezentari
6
Editia

INREGISTRARE

Fie ca esti FURNIZOR sau fie ca esti PRODUCATOR/PROCESATOR, CERCETATOR, sau reprezinti MEDIUL ACADEMIC, te asteptam cu drag la RO.aliment SHOW 2022.

Vă puteți abona oricând la Newsletterul RO.aliment
RO.aliment trimite zilnic știri continând noutăți și informații utile pentru industria alimentară și a suplimentelor alimentare
Contactați-ne Pentru detalii
Vă stăm la dispoziție cu detalii, oricând. Suntem deschiși parteneriatelor.