Termeni si conditii

1 Termeni si Conditii pentru evenimentele RO.aliment – SAB UNION MEDIA

Art 1. Definitii

1. Eveniment este termenul folosit pentru a exprima orice eveniment pe care Agentia il organizeaza. Exemple de astfel de evenimente: Conferinta Ingredients Show, Conferinta Produsul Romanesc, Seminarul ESE – Etichetare Siguranta Etica Etc.

2. Agentia este organizatia care ofera toate serviciile legate de participarea Clientului la eveniment. Agentia inseamna urmatoarea entitate jurdica: SAB UNION MEDIA

3. Clientul este cumparatorul conform acestei intelegeri. Clientul poate actiona in nume personal sau in numele altor persoane. Pentru finalizarea inregistararii la eveniment, Clientul va furniza Agentiei urmatoarele informatii pentru fiecare persoana pentru care achizitioneaza bilete: – Nume si prenume – Numar de telefon – Adresa email – Nume Companie – Functie – Adresa. Aceste informatii vor fi furnizate in momentul completarii formularului de inscriere sau in maxim 24 ore de la data achizitiei pachetului de participare.

Art 2. Intelegerea partilor

1. Acest formular reprezinta intelegerea partilor, tine loc de contract, si este valabil prin transmisie electronică sau prin formular de hârtie și se încheie la data mentionata mai jos si anuleaza orice intelegere verbala anterioara.

2. Clientul confirma ca a citit si ca accepta termenii si conditiile contractului.

Art 3. Scopul intelegerii.

Clientul beneficiaza de urmatoarele:

1. Asistenta in alegerea celui mai potrivit pachet de participare, existand mai multe categorii de participare

2. Asistenta in zilele de eveniment pentru implementarea formelor de logare pe platforma pe care se organizeaza evenimentul sau in locatie in care are loc evenimentul – in cazul evenimentelor organizate in locatii cum ar fi: hoteluri, restaurant, Sali de conferinta.

3. Inregistrarea participantilor la eeveniment, sprijin pe perioada evenimentului (pentru orice Informatii sau situatii neprevazute, Clientii sunt bineveniti la receptia RO.aliment)

4. Traducere in limba romana a intregului eveniment (necesita tarif aditional)

Art 4. Confirmarea participarii

1. Imediat dupa inregistrare, Cleintul primeste o facture/facture proforma in baza careia se realizeaza plata, in maxim 5 zile de la emitere. Dupa ce plata a fost incasata de catre SAB UNION MEDIA – RO.aliment, Agentia trimite un email de confirmare a platii, email ce contine informatii relevante pentru comunicare si organizare. Acest email reprezinta dovada ca inscrierea este confirmata iar in ziua evenimentului inscrierea se face in baza listei de participanti.

2. In cazul in care un Client achizitioneaza mai multe pachete de participare, fiecare participant primeste acelasi email de confirmare.

3. In cazul in care Clientul nu a primit pe email confirmarea participarii este rugat sa trimita un email la office@roaliment.ro prin care sa il instiinteze Agentia, astfel incat organizatorul sa poata lua masurile necesare.

Art 5. Drepturile Clientului

1. Clientul are la dispozitie toate cele enumerate la Art 3, fara sa aiba obligatia de a utiliza tot ce este oferit. Decizia legata de ce produse / servicii utilizeaza din tot ce este oferit ii apartine in totalitate Clientului.

2. Clientul poate schimba numele de pe bilet pana cu maxim 2 saptamani inainte de data evenimentului. Dupa aceasta data, Agentia nu garanteaza ca se pot face modificari legate de ecusoane avand in vedere faptul ca listele finale cu participanti au fost trimise catre printare.

4. Clientul poate cere rambursarea investitiei in termen de maxim 14 zile de la data completarii formularului de participare sau data efectuarii platii (sau avansului, dupa caz), oricare are loc prima, iar Agentia va opera rambursarea in maxim 14 zile de la cerere. Dupa expirarea perioadei de 14 zile, tranzactia ramane definitiva si irevocabila.

5. Prin semnarea prezentului si prin participarea la eveniment, Clientul accepta ca este posibil sa fie filmat si fotografiat in timpul evenimentului, iar imaginea acestuia sa apara in diverse materiale, atata timp cat nu este alterata. In cazul in care Clientul nu doreste sa fie filmat sau fotografiat, acesta este rugat sa informeze organizatorii cu cel putin 24 ore inainte de eveniment, pentru a se organiza o zona in sala in care nu se filmeaza si fotografiaza.

Art 6. Dispozitii finale

1. Suma platita de catre Client poate fi rambursata numai in conditiile Art 5 pct. 4, iar Clientul este responsabil de orice pierdere ulterior acestei date. Cu toate acestea, in conditiile in care Clientul nu mai doreste sa participe la eveniment, poate sa isi vanda singur pachetul de participare si sa comunice Agentiei numele noului titular, in conditiile de la Art 5, pct 2.

2. In cazul in care Clientul a platit una sau mai multe rate si nu achita diferenta in termenul agreat, suma achitata nu se restituie si se considera daune interese.

3. Unele comunicari pe care le va primi Clientul sunt esentiale pentru buna desfasurare a evenimentului, altele sunt legate de strategii de crestere in viitor. Clientul poate sa se dezaboneze de la astfel de comunicari oricand doreste, pe propria raspundere.

4. In cazul in care Clientul, in orice moment dupa terminarea evenimentului, doreste ca informatiile sale sa fie sterse, Clientul trebuie sa ceara acest lucru in scris la organizatorul evenimentului si, de asemenea, sa dea click pe butonul de dezabonare din partea de jos a emailului din al carui sistem doreste dezabonarea, emailurile fiind trimise de catre SAB UNION MEDIA – RO.aliment. In anumite tranzactii financiare informatiile nu pot fi modificate din motive de un potential audit.

5. Intreaga Politica de Gestionare a Datelor Private (Privacy Policy) poate fi consultata pe ROaliment.ro. 6. Organizatorul isi rezerva dreptul de a schimba data sau locatia evenimentului in orice moment, caz in care Agentia il va anunta pe Client imediat ce acesta va lua la cunostinta. Organizatorul si Agentia sunt exonerati de orice responsabilitate sau pierdere suferita de Client datorita acestor potentiale, dar putin probabile, modificari.

7. Desi este putin probabil, Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula sau reprograma evenimentul oricand, pana la 2 saptamani inainte de data de incepere a acestuia sau in orice moment inainte sau in timpul evenimentului, din cauza unor circumstante in afara controlului Organizatorului (inclusiv cazul fortuit sau forta majora, asa cum este definita aceasta, respectiv orice eveniment extern, imprevizibil, absolut invincibil şi inevitabil, cum ar fi fenomene naturale extraordinare, straine de activitatea si voinţa omului, cutremurele grave, inundatiile catastrofale, 3 alunecarile de teren, trasnetele, tornadele, pandemii, precum si unele evenimente sociale extraordinare, cum ar fi razboaiele, revolutiile, acte de terorism etc).

8. Daca se intampla acest lucru, pachetul de participare va fi automat transferat la urmatorul eveniment. Daca Clientul nu doreste sa beneficieze de optiunea oferita de Agentie, respectiv transferul biletului pentru urmatorul eveniment, Agentia este exonerata de orice raspundere fata de Client.

9. Organizatorul este singurul care are puterea sa decida cu privire la rambursare si la conditiile in care aceasta operatiune se desfasoara. In situatia in care Clientul nu este de acord cu decizia Organizatorului/Agentiei, poate sa se adreseze pentru solutionarea situatiei, direct catre Organizator, 10. Agentia nu este responsabila pentru costurile pe care Clientul le-a efectuat inclusiv, dar fara a se limita la biletele de avion si cazare, care nu se ramburseaza (sau se ramburseaza partial).

Newsletter
Gaseste evenimentul potrivit pentru tine
March 2021
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031