Formular candidatura post Sales Manager KUK România

KUK Romania este își mărește echipa! Compania este în căutarea unui inginer de industrie alimentară, care să se alăture echipei pe poziția de Sales Manager.

Dacă ai absolvit o facultate în domeniul industriei alimentare și te bucuri de abilități excelente de comunicare și vânzare, atunci aceasta este o oportunitate pe care nu vrei să o ratezi! Poziția de Sales Manager presupune vânzarea de ingrediente alimentare către producătorii din industria alimentara din România și Republica Moldova.

Candidatul Ideal

  • A absolvit o facultate cu profil de industrie alimentară;
  • Are spirit antreprenorial, axat pe identificarea oportunitătilor în piață;
  • Vorbește fluent limba engleză;
  • Are permis de conducere, categoria B;

Cerințe: Inginer de industrie alimentară, limba engleză vorbită la nivel avansat, permis de conducere categoria B. Experiența similară constituie un avantaj. Experiența în vânzări – minimum 3 ani. Expunerea internațională pe care ți-o oferim include participarea la numeroase training-uri de formare în străinătate, la expoziții și târguri internaționale.

Vei călători în țară și în străinătate – 25% din timp și vei beneficia de suportul unei secretare care te va ajuta în atingerea obiectivelor de vânzări. Poți locui în România sau în Republica Moldova.

Alte beneficii: telefon, laptop, mașină.
Salariu atractiv – se va discuta în cadrul interviului.


KUK este o firma 100% austriacă și are o prezență amplă în peste 30 de țări, reprezentând numeroși producători europeni de ingrediente alimentare. Compania este în continuă căutare de talente care împărtășesc pasiunea pentru industrie și doresc să contribuie la succesul echipei. Alătură-te companiei KUK România și fii parte dintr-o echipă în care te vei bucura de oportunități de dezvoltare profesională și personală!
Pentru a candida, vă rugăm să completați formularul de mai jos sau să trimiteți CV în limba engleză la: cristian.popa@kuk.com