Formular de înscriere la Maratonul NNS 2023

Va multumim pentru interesul acordat editiei cu numar 5 a expo-conferintei Maratonul NNS – Nutritie. Nutrienti. Sanatate 2023. Gasiti mai jos cele 3 pachete propuse de organizatorul evenimentului – agentia RO.aliment, dar nu va sfiiti sa cereti ajutorul in cazul in care doriti mai multe informatii sau doriti o oferta personalizata.

Completand formularul de mai jos sunteti de acord cu Termenii si conditiile de participare la evenimentele RO.aliment, informatii pe care le puteti consulta AICI si Politica de confidentialitate GDPR care poate fi consultata AICI.

In cazul in care intampinati dificultati la inscriere ne puteti contacta la +40 744 162 991, +40 727 001 904, sau ne puteti trimite un email la office@roaliment.ro.

TARIFE DE PARTICIPARE – PACHETE AUDITORIU


!!! CAZAREA NU ESTE INCLUSĂ ÎN PACHET. Pentru a vă caza la HOTEL ZENITH MAMAIA sunați direct la recepția hotelului și menționați ca faceți parte din grupul RO.aliment pentru Maratonul NNS sau vorbiți cu reprezentantul RO.aliment cu care sunteți în contact.

DETALII LOCAȚIE – HOTEL ZENITH MAMAIA ROMANIA

Telefon recepție Hotel Zenith Mamaia: +40241 609 609 | +40732 121 606, bookings@zenithhotel.ro. Mențonați că sunteți pentru Maratonul NNS 2023 – RO.aliment.

TARIFE DE CAZARE – includ mic dejun și TVA

– Camera dubla, corp Junona, fara vedere la mare in regim single: 310 lei/camera/noapte

-Camera dubla, corp Junona, fara vedere la mare: 350 lei/camera/noapte

-Camera dubla, corp Junona, cu vedere la mare in regim single: 360 lei/camera/noapte

-Camera dubla, corp Junona, cu vedere la mare: 400 lei/camera/noapte

-Apartament corp Junona cu vedere la mare: 550 lei/apartament/noapte (ocupare single/double)

▶️▶️▶️ VEZI SI PACHETELE PENTRU COMPANII/PARTENERI/SPONSORI

FORMULAR ÎNSCRIERE ÎN AUDITORIU