Ce spun câștigătorii trofeelor „Gustul Ales” 2020

Gala de decernare a premiilor „Gustul Ales” 2020, din cadrul concursului „Ora de bun gust”, un eveniment unic în România, a avut loc în data de 3 decembrie, în spațiul virtual.

Producătorii care și-au înscris produsele au aflat live care sunt câștigătorii. Va prezentăm mai jos reacțiile producătorilor

Salam Trapez cu manta de mucegai nobil  (H&E REINERT)

Marele premiu Gustul Ales 2020 

H&E Reinert: Câștigarea premiului “Gustul Ales 2020” de către Salamul Trapez cu manta de mucegai nobil – produs lansat pe piață în luna Octombrie a acestui an – a fost o surpriză extrem de frumoasă pentru noi și reprezintă o reconfirmare a faptului că este un produs deosebit ce se remarcă prin calitate și gust.  Suntem onorați să primim acest premiu si mulțumim organizatorilor pentru că ne-au oferit posibilitatea de a evalua calitățile celui mai nou produs al nostru de către un juriu de specialiști

Mici (Aldis) – Gustul Ales Consumator

Aldis: Premiul ‘’ Gustul Ales” devine unul dintre evenimentele importante in industria noastra, astfel ca ne simtim onorati ca am participat!  Acest premiu este deosebit, ne aduce multumire si validare, dar in ceea ce ne priveste, ne aduce si mai multa responsabilitate! Satisfactia clientilor nostri este un premiu in sine, de aceea un premiu primit in urma recunoasterii consumatorilor este cu atat mai important pentru noi! Multumim consumatorilor pentru votul si aprecierea oferite produsului nostru “Mici Aldis”! Nu in ultimul rand, multumim juriului si organizatorilor pentru implicarea dumnealor in cadrul acestui concurs unic.

Salam Brates (KOSAROM), câștigător la categoria Salamuri

Kosarom: „E un produs cu tradiție, un produs pe care Kosarom îl produce de la începuturile sale. E un produs foarte apreciat, chiar dacă nu l-am scos prea mult la lumină. L-am ținut într-un sertar toți anii aceștia. E un premiu pe care îl așteptam foarte mult. Cu siguranță o să ne ajute. Așa a fost și cu toba noastră, care a câștigat trofeul Gustul Ales în anii anterior. Toba Kosarom este un produs locomotivă în România, dar și în străinătate (Spania, Germania, Marea Britanie).”

Jumări (ZIMBRIA), câștigător la categoria produs tradițional din carne

Zimbria: „Mă bucur mult pentru că noi am început cu produsele tradiționale. Am încercat să aducem rețetele un pic în pas cu timpurile pe care le trăim fără să compromitem produsul. Din punctul meu de vedere, tradiția evoluează. Nu putem bate în cuie un produs așa cum se făcea acum 100 de ani. Fără să îl compromitem, am găsit niște modalități să îi aducem plus valoare. Jumările noastre sunt pe placul străinilor, să vă spun sincer, împreună cu brânza de burduf.”

Crenwurști cu cașcaval (KOSAROM), câștigător la categoria carne fiert-afumate

Kosarom: „Am crezut foarte mult în acest produs. Acum câțiva ani eram la Amsterdam și o mostră din crenwurștii noștri a fost luată de un buyer de la o mare rețea din Marea Britanie. A fost surprins pentru că la blind test a fost pe primul loc acest produs realizat în România, un producător despre care nu auzise niciodată – Kosarom. Drept urmare, ne-a venit un auditor din Marea Britanie care nu fusese niciodată în România. Crenwurștii au fost pe placul englezilor și auditorului respectiv.”

Salata de icre de știucă de Tulcea (DELTAICA) a câștigat Gustul Ales, categoria preparate din pește

Deltaica: „Salata cu icre de știucă este un produs tradițional certificat încă din 2010. Se vinde și sub marcă națională Deltaica și sub marcă proprie. În 2018, s-a depus documentația pentru certificare la nivel european (IGP). În prezent suntem în ultima fază de certificare la Comisia Europeană.”

Iaurtul ecologic cu granola cu căpșuni și zmeură (NAPOLACT) a câștigat Gustul Ales, categoria lactate/iaurt

Napolact: „Felicitări că v-ați adaptat premiile Gustul Ales. Se desfășoară foarte bine și în această situație tipică pentru anul 2020. În ceea ce privește câștigarea premiului, ne onorează foarte mult. Mulțumim celor care au ales iaurtul natural bio cu granola cu căpșuni și zmeură, ca fiind unul dintre premiile câștigătoare Gustul Ales 2020. Ne dorim să inspirăm românii să aibă o viață mai bună, prin alegerea lactatelor Napolact – autentice, hrănitoare, făcute doar cu lapte din Ardeal. Această recunoaștere pe care o primim azi nu poate decât să ne ambiționeze să continuăm să inovăm și să aducem pe piață lactate curate, cu lapte din inima Ardealului.

Burduf cu gust strașnic (De la Ferma cu Omenie) a câștigat Gustul Ales, categoria brânzeturi

De la Ferma cu Omenie: „Este foarte importantă pentru noi aprecierea voastră. În calitate de specialiști, privim cu încredere când cineva ne validează munca. Acest produs a câștigat trofeul Gustul Ales și anul trecut și acum doi ani. Burduful cu gust strașnic este singurul produs de pe piața românească făcut cu lapte de oaie. Facem brânză de burduf de vreo 6-7 ani. Ne-am asumat să muncim în această nișă de piață și să aducem brânza de burduf la consumul modern- să o luăm doar de pe mămăligă și să o aducem în casa consumatorilor ca un produs care poate fi consumat la un pahar de vin și să ne bucurăm de gustul puternic cu diverse condimente.”

Biscuiți cu cacao, fără zahăr (IBA București) a câștigat trofeul Gustul Ales, categoria Sănătate

IBA București: „Am căutat să facem un produs fără zahăr. Are ca îndulcitor un extract din fructe, iar cacaua am introdus-o datorită proprietăților sale, fiind supranumită hrana zeilor. Acest produs a apărut pe piață la inițiativa unuia dintre clienților noștri, care furniza într-un mare lanț de hipermarketuri niște produse. Am vrut să integrăm și un antioxidant în acest produs și așa am ajuns la cacao.

Leave a Comment