Concepte inovatoare în domeniul sănătății | rețete pentru suplimente alimentare

Kuk România, unul dintre cei mai mari distribuitori de ingrediente alimentare din România, va prezenta două concepte noi pentru industria suplimentelor alimentare, în cadrul ediției 4 a evenimentului virtual INGREDIENTS SHOW, pe data de 6 octombrie.

MoveOn 3 și Healthy Bone Trio sunt două produse-vedetă în portofoliul Kuk România.


Reprezentanții companiei vor prezenta rețetele și beneficiile utilizării acestor două produse. De asemenea, vor fi prezentate mențiunile nutriționale și de sănătate acompaniatoare.

INGREDIENTS SHOW este singurul eveniment dedicat ingredientelor pentru industria
alimentară și a suplimentelor alimentare din România.

Participă și la celelalte prezentări KUK România, care îți vor aduce plus valoare produselor tale!

PREZENTARE GENERALA IS 2020

IS 2020 | 1 ZI/1 PERSOANA = 150 DE LEI | 4 ZILE/ 1 PERSOANA = 250 DE LEI-FORMULAR DE INSCRIERE

Despre KUK România

KUK ROMÂNIA oferă un portofoliu larg de produse de înaltă calitate, cu accent pe ingrediente alimentare speciale, cei peste 75 de ingineri tehnologi de industrie alimentară oferind consultanță de specialitate clienților.

Având sediul la Ried im Innkreis, Austria și cu filiale în 16 țări, KUK a devenit unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de ingrediente speciale din centrul și estul Europei. Obiectivul său este de a facilita legătura dintre furnizorii renumiți de ingrediente speciale și producătorii din industriile alimentară și farmaceutică.


DESPRE INGREDIENTS SHOW 2020 – EDITIA 4 – ONLINE

CE ADUCE NOU ACESTA EDIȚIE?!

  1. Vor fi organizate webinarii tematice, fiecare zi fiind dedicată unui segment al industriei alimentare
  2. Ziua de 6 octombrie va fi dedicată suplimentelor alimentare
  3. Ziua de 9 octombrie va fi organizată pentru consumatori, pentru facilitarea accesului acestora la informațiile furnizate direct de către specialiști

VEZI GALERIE EDI’ȚIA 3 – INTERNAȚIONAL SINAIA

50 de ore de informație | 40 de specialiști internaționali | 5 conferințe individuale

Liderii industriei de ingrediente din Romania se întâlnesc anual la INGREDIENTS SHOW pentru a face schimb de experiența, pentru a-și prezenta cele mai recente soluții și idei industriei de procesare si productie a alimentelor si suplimentelor. Organizat de RO.aliment in parteneriat cu IBA Bucuresti, APRIL, ARC, ROMALIMENTA, ASMP, ROMPAN, APAR, FNDA, ANNS, INGREDIENTS SHOW 2020 combină analiza tendințelor, inovarea și formarea științifică, prin conținut aproape academic, (un nivel foarte ridicat de vorbitori recunoscuți pe plan internațional) cu facilitarea conexiunilor dintre furnizorii de ingrediente și producatorii de alimente și suplimente alimentare.

DE CE SĂ PARTICIPI?

INGREDIENTS SHOW 2020 este DESPRE NOUTĂȚI, INOVARE, SOLUȚII, EVOLUȚIE, PLANIFICARE, ADAPTARE, oferind o PLATFORMĂ ideală pentru diseminarea informațiilor despre materii prime alternative, ingrediente functionale, alimente noi si produse finite inovatoare, formulare și reformulare, tehnologii, igiena, produse organice cât și a felului în care acestea pot influența industria alimentară și a suplimentelor alimentare. Evenimentul va ajută inclusiv la promovarea produselor, încurajând dezbaterile despre tendințe și inovație.

Leave a Comment

Newsletter
Gaseste evenimentul potrivit pentru tine
April 2021
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930