Trenduri pe piața lactatelor la nivel mondial prezentate de FD Ingredients la INGREDIENTS SHOW 2020

FD Ingredients, fosta Drink Ingredients și unul dintre cei mai vechi furnizori de arome și ingrediente pe piata din Romania, va prezenta principalele direcții globale în industria lactatelor la INGREDIENTS SHOW 2020, singurul eveniment B2B din România dedicat ingredientelor pentru industria alimentară și a suplimentelor alimentare.

Diversificarea aromelor este doar una dintre solicitările venite din partea consumatorilor, care de asemenea au un apetit crescut pentru tot ce inseamna produs nou, inovator, cu texturi diferite și cu valențe calorice benefice pentru un organism sănătos.

Ce își doresc consumatorii?

Cu ce produse pot fi loializați?

Aflăm împreună la INGREDIENTS SHOW 2020 în ziua de 7 octombrie în cadrul webinarului dedicat produselor lactate și inghețatei!

Incertitudinea din contextul economic actual a dus la apariția unei presiuni suplimentare pentru producători, care încearcă să descopere în ce direcție ar trebui să își canalizeze eforturile de cercetare-dezvoltare.

FD Ingredients, cu ajutorul specialiștilor de la Hydrosol Germania, vă va propune soluții de diferențiere, aliniate la fenomenele de amploare remarcate la nivel mondial.

Clean sau cleaner label este cu siguranță un trend ce acoperă o cotă tot mai mare din piața românească. Reprezentanții FD Ingredients vă vor prezenta rețete și soluții de stabilizare pentru brânza topită fără săruri de topire, dar și soluții de reducere sau înlocuire a zahărului în produse lactate.

Pentru multe alte subiecte esențiale pentru industria lactatelor, dar și pentru posibilitatea de a contacta un specialist FD Ingredients, vă invităm să vă înscrieți la editia 4 a Ingredients Show care va avea loc in zilele de 5-9 octombrie 2020, online pe platforma ZOOM.

FORMULAR DE INSCRIERE

Despre FD Ingredients

Infiintata in 1994 sub denumirea de Drink Ingredients si rebranduita in 2018 sub numele de FD Ingredients (Food & Drink Ingredients), compania desfășoară activități de import și distribuție de arome și ingrediente pentru industria alimentară, reprezentand producatori internationali de top pe piata din Romania. Portofoliul de produse acopera toate segmentele industriei alimentare: de la dulciuri/patiserie, panificație, snacksuri, pana la băuturi, lactate, inghetata si carne.

Alaturi de ingredientele comercializate, FD Ingredients pune la dispoziția clienților sai urmatoarele servicii:

  • Rețete pentru produsele alimentare preparate cu ingredientele FD Ingredients: băuturi, sosuri, umpluturi termostabile, produse de panificație, preparate din carne etc.;
  • Testări industriale și de laborator, în condițiile tehnice specifice fiecărei linii de producție;
  • Soluții și rețete complete, personalizate (tailor made);
  • Sugestii pentru diversificarea gamei: prezentări produse finite, degustări de produse
    realizate cu cele mai noi ingrediente, suport marketing;
  • Suport tehnic pentru creșterea randamentului și diminuarea costurilor de producție;
  • Consultanță pe teme de legislație produse alimentare, etichetare, specificații tehnice;

Recent, FD Ingredients a publicat un articol de specialitate ce analizează trendurile pe piața de înghețată semnalate la nivel mondial. Către articol: AICI  

Leave a Comment

Newsletter
Gaseste evenimentul potrivit pentru tine
May 2021
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
en_USEnglish