Rețete și recomandări de marketing pentru industria înghețatei la INGREDIENTS SHOW 2020

Apetitul pentru orice produs branduit ca gelato a crescut semnificativ în ultimii ani. Gelato, înghețată artizanală și absolut orice denumire nouă în materie de înghețată cum ar fi Miša captează interesul consumatorilor.

De câțiva ani, nu mai este de ajuns să inovăm doar în privința aromelor. Consumatorii sunt mereu în căutare de arome descoperite în afara țării sau de produse noi în general. Greu accesibile în țară sau aproape imposibil de găsit pe meleagurile românești.

Noile concepte KUK (HiPop și FitPro) vin în sprijinul producătorilor de înghețată cu idei noi, în trend cu noile cerințe ale pieței. Reprezentanții companiei vor prezenta în cadrul evenimentului virtual INGREDIENTS SHOW 2020, pe data de 7 octombrie-ziua dedicată ingredientelor și materiilor prime pentru lapte și înghețată, rețete și sugestii de marketing.

Competitivitatea sporită în industria înghețatei și gusturile atât de diferite ale consumatorilor sunt doar câteva din provocările momentului.

Membrii generațiilor Y și Z îi provoacă pe producători să se reinventeze constant, iar singurul mod de a face asta într-un mod strategic este să apeleze la furnizori de ingrediente care să cunoască tendințele și să le prevadă, care să vă ofere consultanță de specialitate și care să vă poată oferi materiile prime inovative, necesare pentru a satisface interesele consumatorilor.

Despre KUK România

KUK ROMÂNIA oferă un portofoliu larg de produse de înaltă calitate, cu accent pe ingrediente alimentare speciale. Cei peste 75 de ingineri tehnologi de industrie alimentară oferă consultanță de specialitate clienților.

Având sediul la Ried im Innkreis, Austria și cu filiale în 16 țări, KUK a devenit unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de ingrediente speciale din centrul și estul Europei. Obiectivul său este de a facilita legătura dintre furnizorii renumiți de ingrediente speciale și producătorii din industriile alimentară și farmaceutică.

Pentru mai multe informații:

office-ro@kuk.com.

Leave a Comment

Newsletter
Gaseste evenimentul potrivit pentru tine
April 2021
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930