Care sunt companiile înscrise la acestă dată în competiția pentru „Gustul Ales” anul acesta?

Toneli, Deltaica Seafood, Napolact, Ocean Fish, H&E Reinert, Zimbria, Doctor Fursec, Aldis, Kosarom, De la Ferma cu Omenie, IBA Bucuresti sunt companiile care și-au înscris produsele în cursa pentru trofeele „Gustul Ales 2020”, până la această dată.

Dacă ai un produs realizat în România, poți să te înscrii și tu, am prelungit termenul cu 2 zile. Participarea îți va aduce un plus de promovare ante și post eveniment, iar câștigarea unui trofeu îți poate oferi o pârghie bună pentru a obține vânzări mai mari.

Prin amplasarea bulinei Gustul Ales pe ambalajul produsului tău poți atrage mai mulți clienți, datorită garanției acestui titlu – înaltă calitate a produselor prime utilizate, un bun raport nutrițional și dovada producției în România a produsului finit.

Toate acestea se încadrează pe cerințele consumatorilor, care vor să consume mai multe produse alimentare realizate în România, de cea mai bună calitate, care să le furnizeze nutrienții necesari unei bune funcționări a organismului – sănătate pentru întreaga familie.

Despre trofeele „Gustul Ales”

Premiile „Gustul Ales” sunt oferite în cadrul concursului „Ora de bun gust”, organizat de agenția RO.aliment. Produsele care pot dovedi că sunt fabricate în România vor fi jurizate de un juriu de specialitate luând în calcul mai multe criterii: gust, miros, caracteristica specifică fiecărei grupe (textura, limpiditate, palatabilitate etc), aspect, dar și conținutul fișei tehnice a produsului.

CE PRODUSE SUNT ELIGIBILE

Concursul va avea loc în zilele de 25 și 26 noiembrie 2020 online și va putea fi urmărit live de către participanți, pe platforma ZOOM. Anul acesta, trofeele vor fi decernate pe 3 decembrie, într-o ceremonie online, din cauza restricțiilor impuse de pandemia SARS-COV2.

VREAU SĂ MĂ ÎNSCRIU 

TARIFE DE ÎNSCRIERE PRODUSE ÎN CONCURSUL „Gustul Ales 2020”:

● 1 produs în concursul „Gustul Ales”: 200 euro + TVA
● 2 produse în concursul „Gustul Ales”: 360 euro + TVA
● 3 produse în concursul „Gustul Ales”: 480 euro + TVA
● 4 produse în concursul „Gustul Ales”: 600 euro + TVA

Leave a Comment

Newsletter
Gaseste evenimentul potrivit pentru tine
April 2021
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930