Completand datele mai jos, sunteti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal in scop de informare directa sau marketing.

VEZI TERMENI SI CONDITII GDPR 2020

Informațiile pe care le furnizați în acest formular vor fi utilizate numai pentru a va transmite zilnic e-newsletter-ul RO.aliment continand stiri din industria alimentara sau a suplimentelor, invitatii la evenimentele organizate de agentia noastra, sau marketing personalizat (nu mai mult de o data la doua saptamani).

Confidențialitatea datelor dumneavoastra este importantă pentru noi!

eNewsletter trimis in zilele de LUNI, MARTI, MIERCURI, JOI si VINERI, ale fiecarei saptamani, catre aproximativ 3000 de adrese de mail din industria alimentara si a suplimentelor.

•   22% rata medie de deschidere  •   7% rata medie de click   •

Va recomandam sa cititi

Abonează-te la newsletterul RO.aliment

Abonează-te la newsletterul zilnic și vei primi newsletter-ul cuprinzand cele mai noi informatii din industria alimentara si a suplimentelor alimentare din Romania si international, cat si informatii exclusive legate de conferintele, webinariile sau cursurile organizate de RO.aliment.

Te-ai abonat cu succes la E-newsletter-ul RO.aliment

A aparut o eroare incercand sa trimitem cererea de abonare. Te rog incearca inca o data

Da, vreau să mă abonez la E-newsletter-ul RO.aliment Consimțământul poate fi retras în orice moment. Procesăm informațiile personale menționate mai sus numai pentru a vă trimite newsletterul.
Skip to toolbar