RO.aliment SHOW 2022

Eveniment premium dedicat furnizorilor și producătorilor din industria de alimentară, a băuturilor și a suplimentelor alimentare care are loc anual și care are ca scop dezvoltarea și îmbunătățirea relațiilor de afaceri.

RO.aliment SHOW – o experiență unică de networking, informare, dialog si relaxare

🔴 Ediția cu numărul șase a RO.aliment SHOW, se va desfășura în perioada  12 – 14 septembrie, într-un cadru informal, la Hotel Clermont Covasna.

Anul acesta, pentru a oferi participanților – parteneri și auditoriu –  o experiență inedită, care ne-a lipsit tuturor în ultimii ani, am ales să transformăm RO.aliment SHOW 2022 dintr-o conferință formală, într-o întâlnire de conectare și informare, într-un cadru relaxat, dedicat dilogului🎉.

Ne dorim ca pentru 3 zile să înlocuim ținuta office și prezentările corporate cu discuțiile deschise despre oportunități, cu dezbaterea subiectelor comune și de interes pentru toți cei prezenți, cu prezentarea soluţiilor, bunelor practici sau a studiilor de piață, sa impletim armonios programul dedicat informării cu cel rezervat agrementului.

În cadrul RO.aliment SHOW & B2B Impact Meetings facilităm expunerea de produse, prezentarea de noi inovații tehnologice, accesul la informație, cooperarea și dezvoltarea de noi parteneriate.

>>> vezi agenda ediției din 2021

RO.aliment SHOW este platforma ideala pentru diseminarea informațiilor despre: 🥐materii prime, 🧂ingrediente,🥨 ambalare,🌭procesare,🥛 siguranța alimentelor,🍼 calitate,🍩certificari,🍶 alimente noi,🍷produse finite inovatoare, 🥯 cercetare, 🥝produse alternative, 🍓 produse organice,🧃 formulare și reformulare de produse, 🍻 tehnologii,🍦igienă, 🍭 echipamente, ☕ teste de laborator, 🍵 studii de piață,🍒 legislatie,🍇CSR, 🍄 sustenabilitate,🍰transfer tehnologic, cât și a felului în care acestea pot influența industria alimentară și a suplimentelor alimentare.

MĂ ÎNSCRIU – FORMULAR DE ÎNSCRIERE, TARIFE PENTRU ONLINE SAU FIZIC

PACHETE PENTRU PARTENERI/SPONSORI – TARIFE

STRUCTURĂ 2022👇

3 zile, 7 workshopuri, 6 B2B Impact Meetinguri

60 de ore de networking

posibilitatea de amplasare de standuri de degustare

50 de prezentări acoperind cele mai noi teme de la materie primă, la raft = 50% speakeri internaționali

 • Ziua 1 – 12 septembrie 2022
 • WORKSHOP 🥩CARNE & PRODUSE ALTERNATIVE
 • WORKSHOP 🧀LAPTE & ÎNGHEȚATĂ & PRODUSE ALTERNATIVE
 • Ziua 2 – 13 septembrie 2022
 • ✳️nou!!! WORKSHOP 🍏LEGUME & FRUCTE& BĂUTURI
 • 🆒nou!!! WORKSHOP 🌿PLANT BASED
 • WORKSHOP🥝SUPLIMENTE ALIMENTARE
 • Ziua 3 – 14 septembrie 2022
 • WORKSHOP 🥐PANIFICAȚIE & OUĂ & PRODUSE ALTERNATIVE
 • WORKSHOP 🍰DULCIURI & PRODUSE ALTERNATIVE

PROGRAMUL UNEI ZILE DE EVENIMENT

 • 09:30 – 10:00 Înregistrare participanți & Cafea & Networking
 • 10:00 – 11:00 WORKSHOP – 3 prezentari tehnice pe subiectele sectorului – 20 de minute fiecare
 • 11:00 – 12:00 Pauza de networking & 2 prezentări B2B IMPACT MEETING POWERED BY…
 • 12:00 – 13.00 WORKSHOP – 3 prezentari tehnice pe subiectele sectorului – 20 de minute fiecare
 • 13:00 – 14:00 Prânz & Networking
 • 14:00 – 15:00 WORKSHOP – 3 prezentari tehnice pe subiectele sectorului – 20 de minute fiecare
 • 15:00 – 16:00 Pauza de networking & 2 prezentări B2B IMPACT MEETING POWERED BY
 • 16:00 – 17:00 WORKSHOP – 3 prezentari tehnice pe subiectele sectorului – 20 de minute fiecare
 • 20:00 – 23:00 👇

🎉ÎN FIECARE DIN CELE 3 ZILE PARTICIPANȚII SE VOR BUCURA DE MOMENTE DE RECREERE ÎNTR-UN CADRU NATURAL, FIE CĂ VORBIM DE ACTIVITĂȚI SPORTIVE, DE RELAXARE, PETRECERI ORGANIZATE, SPA, PLIMBARE CU BICICLETELE, PLIMBARE CU MOCANIȚA, ATV-URI, GRĂTAR LA IARBĂ VERDE, MUZICĂ LIVE, PETRECERE CÂMPENEASCĂ, FOC DE TABARĂ, NETWORKING, SERI TEMATICE, OFYR, DEGUSTĂRI DE VINURI ȘI BRÂNZĂ ROMÂNEȘTI.

MĂ ÎNSCRIU – FORMULAR DE ÎNSCRIERE, TARIFE PENTRU ONLINE SAU FIZIC

PACHETE PENTRU PARTENERI/SPONSORI – TARIFE

CUI SE ADRESEAZĂ👇

 • Companiilor producătoare din industria alimentară și a suplimentelor și furnizorilor de ingrediente, tehnologii, servicii
 • Departamente de producție, calitate, achiziții, cercetare și dezvoltare, marketing
 • Organizațiilor de cercetare-dezvoltare de profil
 • Autorități din domeniu
 • Universități de profil
 • Asociații profesionale
 • Media de specialitate

DE CE SĂ FII PREZENT? 👇

 • Participarea la RO.aliment SHOW este cel mai sigur mod de a obţine informaţii de ultimă oră privind inovaţiile din industrie, dar şi o cale facilă de a intra în contact cu potenţialii clienţi sau parteneri. Publicul RO.aliment SHOW este unul avizat, specializat şi interesat să întâlnească parteneri de dialog privind aspecte tehnice sau comerciale;
 • Ai şansa de a discuta cu liderii industriei alimentare din România care se întâlnesc anual la RO.aliment SHOW pentru a împărtăşi soluţii, tendinţe, studii de specialitate. Sunt peste 500 de participanţi dintre care poţi alege cu cine discuţi în mod direct;
 • Participi la sesiunile demonstrative speciale: “Impact Meeting powered by“, în care primeşti răspunsuri concrete la provocările pe care le ai în activitatea ta, poţi solicita oferte de produse sau servicii, poţi degusta produse, primi mostre, testa echipamente sau poţi primi consultanţă personalizată.

DE CE SĂ FII PARTENER? 👇

 • RO.aliment SHOW vă oferă șansa SĂ VĂ PROMOVAȚI în rândul a aproximativ 500 de reprezentanți din industria alimentară și a suplimentelor, autorităţi, mediul academic, institute de cercetare, companii de marketing, logistică, logistică, etc.
 • REZULTATE CONCRETE în doar 20 de minute de prezentare în faţa publicului avizat, care este atent selectat de RO.aliment.
 • EFICIENTIZAREA COSTURILOR privind promovarea, prin diseminarea concentrată şi targetată a mesajului către specialiștii din fabricile de procesare dar și pe toate canalele de comunicare ale RO.aliment: website, Facebook, Instagram, Linkedin, newsletter.
 • EXPUNERE PREMIUM prin susţinerea unei prezentări în una din cele 3 zile de conferinţă, sau prin rezervarea unui spațiu “Impact MEETING powered By“ sau prin organizarea unui stand de degustare sau prezentare. Toate variantele vă oferă acces la o bază ofertantă de potenţiali clienţi sau parteneri;
 • ȘANSE: Fiecare participant va primi prezentările dumneavoastră direct de la dumneavoastră, astfel veti putea păstra contactul cu compania interesată de produse/servicii.

PACHETE DE PARTICIPARE👇

>>>Pentru PARTENERI

 • 15 spații de PREZENTARE a câte 20 de minute >>> 🍭VEZI OFERTA
 • 10 spații de STAND de degustare/prezentare
 • posibilitatea de a SPONSORIZA un moment cum ar fi: cina, gratarul, seara tradițională, focul de tabără…

>>>Pentru AUDITORIU există două variante de participare, FIZIC sau ONLINE, 1 workshop, sau mai multe. Mediul academic beneficiază de 50% discount la participarea online, studenții pot participa GRATUIT >>> online (prin implicarea Asociației NNS, și a Fundației Dan Voiculescu).

🟠 Alăturați-vă liderilor din sectorul alimentar, al băuturilor si al suplimentelor alimentare pentru a dezbate provocările cu care se confruntă industria și a împărtăși lecțiile și soluțiile lor. Identificați noi tendințe și strategii de gestionare a datelor pentru a adăuga plus valoare produselor dumneavoastră dar și pentru a consolida integritatea mărcii dvs.

NU RATA CEL MAI COMPLEX EVENIMENT AL ANULUI DEDICAT NOUTĂȚILOR DIN INDUSTRIA ALIMENTARĂ ȘI A SUPLIMENTELOR ALIMENTARE – ÎNSCRIE-TE ACUM!

Ralf Grebe
CIP Application TOC
Global Application Development Manager Private Water
J.E. van Eys
Doctor consultant nutritie animala
Animal Nutrition Solutions - GANS - Inc. Compania se concentrează pe consultanță internațională pentru companii și asociații din întreaga lume.
Denisa Duta
Director Executiv
Daniela Voica
Daniela Voica
Director Tehnic
Director Tehnic la ROMPAN Patronatul Roman din Industria de Morărit Panificaţie şi Produse Făinoase, doctor inginer, absolventa al Facultății de Chimia și Tehnologia Produselor Alimentare din Galați are o experienta practica de 26 ani in industria alimentara, activand in industria carnii in primii 5 ani si apoi in industria de panificatie si produse fainoase.
Claudia Ana BOCEAN
Specialist marketing & owner RO.aliment
Cu o experiență de 27 de ani în marketing pentru industria alimentară - presă specializată, fiind implicată atât în zona de marketing, vânzări, dezvoltare website-uri, marketing online, social media, organizare evenimente în special cele adresate B2B.
Gerald Filip Flintoacă
Secretar general PRISA
Membru in board-ul Food Supplements Europe, QA&Regulatory Affairs Director Prisum International Trading Co, membru in board-ul RAC - Romanian Advertising Council, secretar general PRISA - Patronatul Roman al Industriei Suplimentelor Alimentare
Irina Matran
Doctor Inginer Profesor Asociat
Profesor Asociat în cadrul Facultății de Medicină, Disciplina Nutriție Comunitară și igiena alimentelor, Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie "George Emil Palade" din Târgu Mureș. Este licențiată în Tehnologia și Controlul Produselor Alimentare
Marisa Vilares
Application Development Manager for Food Industry in Hach
Tamás János Szigeti
Tamas Szigeti
Business unit manager WESSLING
Ionuț NACHE
Trainer si Director General INAQ Consulting
Ionuț NACHE este Lead Auditor de primă și secundă parte - audituri interne si audituri ale furnizorilor clientilor mari - sisteme de management al calitatii începând cu anul 1996, Lead Auditor de terță parte – audituri de certificare ISO 9001 din 1998 și trainer din anul 2000.
Horatiu BASA
CEO Testo Romania
Are o experiență de peste 15 ani în domeniul dispozitivelor de măsurare, activând în acest domeniu încă din anul 2005, la doi ani după absolvirea Facultății de Automatizare și Informatică din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca.
Dorin COJOCARU
Președinte APRIL
Cu o experiență de peste 18 ani în piața laptelui, începand din 2013 până în prezent, Dorin Cojocoaru ocupă funcția de Peședinte APRIL
Tatiana ONISEI
CS II Sef Seviciu National pentru Plante Medicinale, Aromatice si Produsele Stupului,
Organizator si coordonator al Programului de instruire în domeniul specific al suplimentelor alimentare pe bază de plante medicinale aromatice și produse ale stupului, desfasurat la INCDBA-IBA Bucuresti, dedicat operatorilor care activeaza in domeniul suplimentelor alimentare.
Cristian POPA
Inginer specialist industria alimentară
Inginer specialist industria alimentară
Liviu PANTĂ
Doctor in medicina veterinara, nutritionist
Liviu Pantă este membru fondator al Societății Naționale pentru Nutriție în Zootehnie și Medicină Veterinară cu experienta
Gabriela BERECHET
Specialist gastrotehnică și tehnologii alimentare
Autor a peste 70 de articole stiintifice destinate alimentelor, tehnologiilor si amenajarilor tehnologice ale bucatariilor profesionale.. Autor al mai multor carti: Cartea bucătarului profesionist - 2016, Cartea cofetarului-patiser | 2018.
Nastasia BELC
Doctor inginer conferentiar universitar
Cercetător gradul I și Director general al Institutului Național de Cercetare și Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare, IBA București. Este conferențiar la Facultatea de Biotehnologii din cadrul Universității de Agronomie și Medicină Veterinară din București
Leave a Comment

Event Details
Partners