Synerlink a cumparat Dairy Pack

0
355

Producatorul francez de ambalaje, Synerlink, o divizie a companiei americane Barry-Wehmiller, a cumparat creatorul si producatorul spaniol de echipamente Dairy Pack.

Eric Lesbats, CEO-ul Synerlink a anuntat incheierea afaceri, spunand ca aceasta extinde gama de solutii si servicii pe piata produselor lactate proaspete si nu numai.

“Expertiza Dairy Pack in tehnologia FFS (formare, ambalare si etansare), gama lor de tehnologii de ambalare-etansare (FS) si o reputatie foarte buna și meritata ii fac un partener natural si complementar pentru bine-cunoscutele branduri Synerlink, cum ar fi Arcil, Dinieper, Aprium si Dosil “, a spus Lesbats.

“Noi credem ca expertiza tehnica comuna a echipelor noastre vor imbunatati brandul nostru colectiv si echipele de sprijin Synerlink vor asigura satisfactia pe termen lung a clientilor nostri din intreaga lume.”

Creatorii si producatorii Dairy Pack pentru tehnologiile FFS si FS produc si ofera servicii pentru companiile procesatoare de lapte de la fabrica lor din Spania.

Synerlink spus ca Dairy Pack intareste capacitatea companiei de a oferi sprijin clientilor prin intermediul echipamentelor de umplere mici si mijlocii.

Echipamentele Dairy Pack opereaza in mai mult de 20 de tari din intreaga lume, atat pentru clientii mari din industria procesatoare de lapte la nivel mondial cat si pentru producatorii locali mai mici. Centrele de servicii Synerlink situate in Franta, SUA, Brazilia, China și Rusia va furniza servicii post-vanzare. Dairy Pack va ramane numele de marca pentru masinile din linia de produse, in timp ce numele companiei va deveni Synerlink Iberica.

Portofoliul de produse este dedicat ambalarii produselor lactate proaspete, deserturilor, mancare pentru bebelusi si formule de nutritie, fructelor si legumelor, bauturilor, cereale si produse uscate.

“Uram bun-venit experientei si talentelor membrilor echipei Dairy Pack in familia Barry-Wehmiller si asteptam cu nerabdare sa lucram impreuna pentru crearea unui viitor mai bun”, a declarat Bob Chapman, presedinte si CEO al Barry-Wehmiller.