EnSURE, sisteme ATP pentru controlul microbiologic și igienic expres

0
208

Hygiena – Ultrasnap, dispozitive pentru controlul sanitației suprafețelor, și Aquasnap, dispozitive pentru testarea probelor de apă, sunt comercializate în exclusivitate de compania Biotrend Plus începând din anul 2017.

Toate produsele companiei Hygiena International sunt certificate ISO, ceea ce garantează calitatea de excepție și fiabilitatea produselor. Acestea au mai multe aplicații, dintre care amintim: fabrici de producție a alimentelor și băuturilor, restaurante și hoteluri, fast food-uri, firme de catering, dar și spitale și instituții medicale și instalații de tratare a apei potabile și de clătit.

Puteți beneficia de cea mai nouă tehnologie, sub forma dispozitivelor EnSURE, care vin însoțite de un soft ce permite prelucrarea statistică a datelor și arhivarea acestora.

Pentru a afla ce opțiuni atractive de înlocuire a dispozitivelor pentru controlul igienei aveți (indiferent de brand), contactați reprezentanții companiei Biotrend Plus la numărul de telefon 0733 961 141 sau pe adresa de e-mail biotrendplus@biokom-trend.com.