Ackio investeste in ”cea mai moderna” linie europeana de ambalare a cireselor

0
448

Ackio, companie ce ambaleaza cirese, rosii cherry, merisoare si fructe de padure a finalizat instalarea a ceea ce aceasta pretinde a fi cea mai “avansata” linie de ambalare a cireselor din Europa.

Noul sortator de cirese permite ca ciresele sa fie selectate in orice numar si combinatie de criterii, Ackio sustinand ca acest lucru ofera clientilor sai mai multe optiuni si mai multa precizie in cerintele lor legate de produsele finale. Noua tehnologie utilizeaza lumina alba si camerele de luat vederi care iau 50 de cadre pe secunda pentru fiecare cireasa.

ambalare_a_cireselor2Acest lucru inseamna ca Ackio este capabil sa detecteze mai multe feluri de defecte, in special in cazul fructelor inchise la culoare. Fiind extrem de automatizata, noua linie de prelucrare si ambalare a cireselor realizeaza, de asemenea, un randament mai mare, la un cost mai scazut in comparatie cu de acum invechitele metode manuale de control al calitatii.

Noul sortator de cirese face parte din programul continuu de investitii in noile tehnologii al Ackio.

Rachel Carson, manager de servicii pentru clienti la Ackio, a declarat: “Ackio investeste foarte mult in cele mai noi tehnologii si noul nostru sortator de cirese este cel mai sofisticat din Europa. Prin selectarea automata a calitatii cireselor utilizand orice numar de criterii, clientul dispune de mai multe optiuni, pentru satisfacerea cerintelor lor si, in cele din urma, ofera un produs de o calitate mai buna pentru consumator. “