Cerneluri pe bază de apă pentru a stimula creșterea viitoare a industriei de gustări

0
268

Tehnologia pe bază de apă ar putea conduce la o mai bună atingere a obiectivelor legate de durabilitatea mediului, conform Toyo Ink.

Seria Aqua Liona, o cerneală pentru flexo-laminare pe bază de apă este prima de acest gen ce ar putea susține aplicațiile retort de vârf, asigurând și o imprimabilitate excelentă la viteze mari.

Grad de pigmentare ridicat

Cernelurile pentru laminare Aquaecol pe bază de apă au, de asemenea, un grad ridicat de pigmentare pentru aplicații precum ambalajele alimentare pentru gustări. Fabricate cu o rășină uretanică solubilă în apă, acestea respectă toate reglementările și directivele privind substanțele chimice, cum ar fi cele impuse de Swiss Ordinance și de European Printing Ink Association. Toyo Ink a colaborat cu Doneck pentru a-și distribui substanțele pe bază de apă în toată Europa.

“Suntem încântați să încheiem acest acord cu Doneck Euroflex, o companie importantă în furnizarea de sisteme cu cerneală lichidă în Europa”, a declarat Katsumi Yamazaki, Președinte, Toyo Ink.

“Avem deja o structură de aprovizionare stabilită și o experiență dovedită a vânzărilor în Asia și America de Nord și de Sud. Noul acord de licențiere ne va permite să consolidăm operațiunile cu cerneluri lichide pe bază de apă pe plan mondial, prin extinderea structurii sale de aprovizionare către Europa, o regiune în care prezența sa a fost slabă până în prezent. “

Se așteaptă ca acordul să consolideze poziția ambelor companii în industria concurențială globală a ambalajelor, deoarece alternativele pe bază de apă ale cernelurilor tipărite sunt proiectate să contribuie la creșterea viitoare a industriei, în special în sectorul ambalajelor alimentare.

“Suntem fericiți să introducem această tehnologie cu cerneluri pe bază de apă, care ar putea duce la o sustenabilitate sporită a mediului”, a declarat Arndt Breitbach, MD, în rețeaua Doneck.

Aqua Liona este ideală pentru ambalajele tradiționale pentru gustări și pentru ambalaje pentru biscuiți și nuci, dar și pentru aplicații de tip pouch-in-uri pentru curry, tocană sau sos de paste.

Toyo Ink își va expune cele două game de cerneluri, Aqua Liona și Aquaecol, la Interpack 2017, în Düsseldorf, care va avea loc în Germania în perioada 4-10 mai.