Flexibilitate sporita pentru producerea ambalajelor din sticla

0
250

Grupul Ardagh a creat un nou echipament de producere a ambalajelor din sticla, capabila sa fabrice sticle si borcane intr-o mare varietate de inaltimi, greutati, capacitati, diametre si stiluri de design.

Ardagh a produs noul echipament de producere a ambalajelor din sticla in urma unui proiect de cercetare de mai multe milioane de dolari, iar compania sustine ca masina poate reduce timpii de lansare a produsului cu aproximativ 30%.

Echipamentul se afla la fabrica grupului Ardagh din Port Allegany, Pennsylvania-SUA, iar firma declara ca noua masina “permite proprietarilor marcilor sa creeze modele personalizate de ambalaje din sticla, sa lanseze produse noi sau sa lanseze diverse produse in serii limitate”.

Acest nou echipament permite companiei Ardagh sa simuleze o gama larga de conditii de productie si poate sa fabrice sticle si borcane din sticla, incorporand caracteristici de design precum si texturi si stantari unice.

Alex Robertson, directorul diviziei de echipamente pentru productia de ambalaje din sticla al North American Glass din cadrul Grupului Ardagh, a declarat:

In calitate de lider in domeniul ambalajelor din sticla, Grupul Ardagh continua sa se concentreze asupra inovarii, iar aceasta facilitate flexibila permite clientilor nostri sa obtina reduceri reale ale timpului necesar de lansare pe piata.