Nou echipament performant pentru procesarea de inalta presiune – Hiperbaric 525

0
267

Producatorul de echipamente de procesare Hiperbaric a livrat un nou echipament, Hiperbaric 525, catre producatorul spaniol de sucuri Go Fruselva. Noua masina proceseaza lichide inainte de a fi imbuteliate, iar Hiperbaric sustine ca noul echipament este cel mai productiv sistem de procesare de inalta presiune (HPP) din lume.

Este prima data cand echipamentul Hiperbaric 525 Bulk Machine este utilizat de un producator, iar masina a fost prezentata la ceremonia de deschidere care a avut loc la fabrica de productie a companiei Go Fruselva din Tarragona, Spania.

Go Fruselva este unul dintre cei mai mari producatori de juice-uri de fructe din Spania si produce o gama variata de piureuri de fructe, sucuri si alte bauturi din fructe.

Andrés Hernando, CEO companiei, a declarat:

“Tehnologia Hiperbaric Bulk a fost dezvoltata in cadrul unui proiect european H2020-SME Instrument. De asemenea, colaborarea cu Go Fruselva a fost de mare ajutor pentru a testa acest nou echipament revolutionar in conditii reale. Aceasta tehnologie ne va permite sa oferim tehnologia HPP pentru mai multe tipuri de lichide, astfel incat mai multe produse sanatoase si de calitate sa fie disponibile unui numar mai mare de consumatori din intreaga lume.”

Xavier Martínez, fondatorul companiei Go Fruselva, a adaugat:

Colaborarea cu compania Hiperbaric, care este furnizorul nostru pentru toate echipamentele HPP, ne permite sa oferim clientilor nostri bauturi neprelucrate termic, in conditii de siguranta, cu caracteristici organoleptice si nutritionale similare unui produs proaspat, dar cu o durata mai mare de depozitare.