Nou program de soft pentru realizarea designului ambalajelor

0
811

Newamstar, companie chineza care lucreaza cu firme precum Nestle, Danone si Coca-Cola, a incheiat un parteneriat cu ZWCAD Software Company (ZWSOFT) in vederea achizitionarii a peste 100 de seturi de programe software ZW3D utilizate la proiectarea si realizarea designul ambalajelor, al formarii sticlelor PET si al tavitelor pentru ambalarea produselor.

Compania chineza Newamstar realizeaza ambalaje pentru bauturi, vinuri, condimente si produse de igiena si are trei centre de cercetare si dezvoltare in Guangzhou, Wuhan si Florida (SUA).

Linii de imbuteliere de ultima generatie

designul_ambalajelor 2Gong Li, inginer CAD, la Newamstar, a declarat pentru DairyReporter.com, ca firma furnizeaza masini in toata Europa, Asia de Sud-Est, Orientul Mijlociu, America si Africa pentru industria de ambalare si imbuteliere.

“Capabilitatile de proiectare ale ZW3D sunt cel putin egale cu cele ale programului mult mai cunoscut de proiectare 3D, CAD. Fluxul de lucru inteligent si usor de utilizat ajuta foarte mult la imbunatatirea eficientei de proiectare”, arata acesta.

designul_ambalajelor 3ZWSOFT (fosta Guangzhou Chinaweal Longteng Technology Co.) dezvolta produse software de proiectare asistata de calculator pentru proiectare 2D si 3D, iar ZWCAD este un instrument popular de proiectare 2D/3D pentru AEC (Architectural, Engineering, Construction = arhitectura, inginerie, constructii), pentru proiectarea de subansamble mecanice, pentru proiectarea in industria prelucratoare si pentru aplicatii GIS (Geographic Information Systems = Sisteme de Informatii Geografice). ZWSOFT include biblioteci de piese standard si instrumente mecanice pentru proiectare si desenare. Acesta suporta medii de desemare ISO, ANSI, DIN, JIS, si GB.

Newamstar a apelat la ZWSOFT pentru ca a fost in cautarea unui software 3D de incredere, inteligent si usor de utilizat, cu suport complet si personalizat. Tehnologia 3D CAD/CAM este proiectata pentru procesul de dezvoltare completa a produsului, pentru turnarea partilor non-solide, si pentru echipamentele inteligente de prelucrare CNC (cu comanda numerica) ce folosesc intre 2 si 5 axe. Programul dispune de capabilitati de modelare 3D (solid/suprafete/direct) pentru proiectarea flexibila, de un set de unelte complet pentru prelucrare si vine cu un “built-in Show-n-tell”.

ZWCAD 2017

designul_ambalajelor6Dupa ce comanda a fost confirmata, ZW3D a trimis o echipa de ”training”, la fata locului pentru  Newamstar, pentru a preda inginerilor lor cum sa utilizeze software-ul. ZWSOFT a anuntat recent ca ZWCAD 2017 a integrat mai multe functii, cum ar fi Flatten, Advanced Grip Editing si Undo Snapshot, pentru a face editarea mai flexibila si mai productiva. Functia ”Flatten” (aplatizare) creeaza o reprezentare 2D a obiectelor si le proiecteaza pe un ecran. Prin aplatizarea obiectelor, utilizatorii pot obtine o imagine mai clara a modelelor 3D odata ce este setat un punct din care este privit respectivul obiect.

designul_ambalajelor8Desi ZWCAD este o aplicatie de redactare 2D , nu intotdeauna utilizatorii primesc exact fisiere 2D dupa diverse editari. Uneori, unele coordonate de pe axa Z ajung accidental in desen si fac dificila sarcina de a adauga noi figuri geometrice sau de a fixa distantele exacte dintre obiectele existente. ZWCAD 2017 poate elimina toate elementele nedorite cu functia ”Flatten”.

Exista, de asemenea, o functie ”Advanced Grip” pentru utilizatori, pentru a remodela, muta sau manipula obiecte in ZWCAD 2017 pentru a-si transforma ideile lor in ceea ce asteapta sa vada.

ZWCAD 2017 permite utilizatorilor sa mearga inapoi la pasii anteriori, si inainte de a lua o decizie, ei pot vedea exact ceea ce au facut la fiecare pas, pentru ca inregistrarile operatiunilor sunt prezentate in ordine cronologica pe fiecare instantaneu.