Sticle ce pastreaza mai bine gustul bauturii

0
886

Unul dintre cei mai mari producatori de suc de mere din Polonia, SOGO a ales un nou tip de sticla pentru imbutelierea bauturilor sale racoritoare naturale.

Flaconul de 250 ml obtinut prin suflare din doze preformate de polipropilena, furnizate de RPC Promens Consumer Corby incorporeaza o folie din etilen vinil alcool (EVOH) care, constituind o bariera eficienta in calea oxigenului din mediul ambiant, permite o mai buna pastrare a aromelor bauturilor. In plus, greutatea mai mica a ambalajului si faptul ca acesta este incasabil a permis companiei sa dezvolte activitatea de vanzari online.

SOGO crede ca sucurile sale unice, care incorporeaza fructe din livezi cu grija alese, creeaza o senzatie gustativa de exceptie, care necesita un ambalaj special.

“Plinatatea aromei subliniaza calitatea sucului nostru, deci este esential ca acest lucru sa fie mentinut pe toata durata de viata a produsului”, explica Marek Gogola, director de marketing si vanzari la SOGO.

“Suntem incantati de performantele sticlei de plastic a celor de la RPC, acest ambalaj urmand sa joace un rol cheie in reflectarea imaginii noastre de marca premium catre consumatori.”

SOGO a cunoscut deja o crestere puternica a vanzarilor sale de bauturi racoritoare si incearca in prezent sa isi dezvolte exporturile, in tari din afara granitelor Uniunii Europene.