Managementul daunatorilor cu soft-ul dedicat U-Trap-It

0
600

Compania In-Quiz-IT Software a lansat versiunea 7 a sistemului U-Trap-It pentru a consolida managementul daunatorilor și problemelor de mediu, informează Food Quality News.

Firma a declarat că oferă utilizatorilor toate informațiile necesare de care au nevoie în cazul unui audit și pentru a fi în concordanță cu cerințele FSMA și HARPC.

Sistemul de management al intreprinderii este de 30% mai rapid decât versiunea anterioară.
Managementul daunatorilor este cea mai de bază cerință pentru realizarea unor produse de calitate, dar este de multe ori tratată cu superficialitate, au declarant reprezentanții firmei.
Sistemul U-Trap-It foloseste tehnologia de analiză spațială pentru a gestiona activitatea dăunătorilor și problemele de mediu prin analiza rezultatelor inspecțiilor pentru a determina dacă condițiile sunt inacceptabile și va duce la activitatea dăunătorilor sau dacă există o activitate semnificativă a dăunătorilor.

Managementul daunatorilor este optim în timp real

Dacă sistemul găsește orice activitate a dăunătorilor culturilor sau condiție, aceasta notifică utilizatorul de existența problemei și unde este localizată. Tehnicianul în sistemului dăunătorilor poate înregistra apoi ce acțiune a fost luată pentru a corecta starea.
Dacă nu se iau măsuri, atunci alerta va rămâne activă și sistemul va continua să ofere avertismente.

Actul pentru Modernizarea Siguranței Alimentare (FSMA) prevede managementul daunatorilor în lanțul prelucrării produselor alimentare de a trece de la un “mod receptiv” la unul care este în primul rând “preventiv”. Principiile de prevenire nu sunt noi pentru managementul daunatorilor. Ele sunt aceleași principii care sunt utilizate de ani în Managementul Integrat al Dăunătorilor, precum vor fi și cu următorul nivel de management superior – Prevenirea Inteligentă a Dăunătorilor.

U-Trap-It este conform cu cerințele FSMA și HARPC

pest_management

Beneficiile utilizării unei abordări preventive sunt foarte importante pentru siguranța alimentelor și care este motivul pentru care FDA a făcut aceste modificări. Cele trei beneficii principale sunt: 1) probabilitatea mai mica de apariție a dăunătorilor, 2) nevoia utilizării pesticidelor mai mica în mediul de prelucrare al alimentelor, și 3) o unitate de producție mai sigură și întreținută în mod corespunzător. Acest lucru duce la un produs mai sigur, de o mai bună calitate produs într-un mediu de procesare curat.

Sistemul U-Trap-It are toate capacitățile necesare pentru a fi în conformitate cu cerințele FSMA și HARPC. Acum mai bine de cincisprezece ani compania In-Quiz-IT Software a văzut beneficiile și capacitățile sistemului U-Trap-it de a efectua servicii de gestionare a dăunătorilor într-un mod proactiv (preventiv). De atunci, a fost un punct focal în dezvoltarea în continuare a sistemului U-Trap-It și, de asemenea, în dezvoltarea de instrumente de management suplimentare, cum ar fi Assesment Pro.

Sistemul U-Trap-It oferă o abordare solidă, metodică de a gestiona o uinitate de producție. Acesta permite colectarea de date cuprinzătoare în urma inspecțiilor dăunătorilor și de monitorizare a mediului. Sistemul chiar analizează inspecțiile și poate oferi o avertizare dacă apare vro problemă. Sistemul U-Trap-It ajută utilizatorul să corecteze problema, să elimine orice activitate a dăunătorilor, și să-i prevină reapariția. Sistemul produce, de asemenea, o serie de documente, inclusiv multe tipuri de grafice de trend, pentru a satisface cerințele atât ale autorităților de reglementare cât și ale auditorilor.