Aqua D&P, partener loial al conferintei „Produsul Romanesc”

0
8
Stații_de_epurare1

Aqua D&P Technologies, companie specializata in furnizarea de solutii personalizate in domeniul protectiei mediului, cu precadere sisteme de epurare a apei uzate si sisteme de management al deseurilor, este si anul acesta partener al conferintei „Produsul Romanesc – gust autentic – cadru european”, organizata in ziua de 6 iunie, la Hotel Caro din Bucuresti.

Reprezentantii companiei cu sediul in Cluj-Napoca vor fi prezenti la eveniment si vor impartasi din experienta lor de peste 30 de ani in domeniu. Totodata, isi vor arata din nou astfel sprijinul pentru produsele romanesti si pentru industria din tara noastra.

Industria alimentara din Romania se confrunta atat cu probleme de asigurare a calitatii apelor epurate, cat si de de eliminarea in conditii economice si ecologice a deseurilor rezultate din procesele de fabricatie. Una dintre sursele problemelor fiind lipsa de specialisti care sa ofere tehnologii moderne si echipamente performante.

De-a lungul anilor, specialistii Aqua D&P au furnizat know-how industriei alimentare si au identificat solutiile adecvate fiecarui caz, indiferent de complexitatea problemei. Cateva dintre proiectele majore realizate de companie (unele dintre cele mai mari afaceri in domeniu din Romania) le gasiti aici: https://www.aquadp.ro/referinte/.

Pe langa sisteme integrate de epurare a apei uzate si sisteme de management al deseurilor, Aqua D&P este specializata si in furnizarea de instalatii de deshidratare namoluri, echipamente pentru statiile de epurare, servicii de modernizare si service, precum si biopreparate specializate pentru epurare si degresare canalizari.

Solutiile de incinerare puse la dispozitie de companie se adreseaza tuturor tipurilor de deseuri, de la incineratoare pentru carcase de animale, la incineratoare pentru deseuri periculoase.

Incineratoarele de deseuri pentru zootehnie si industria alimentara pot fi echipate cu sisteme de recuperare a caldurii. Caldura recuperata este transformata in apa calda care se utilizeaza in procesele tehnologice si pentru incalzirea spatiilor. O astfel de instalatie completa asigura eliminarea economica si eficienta a deseurilor, in timp ce poate asigura aproape tot necesarul de apa calda dintr-o unitate de productie.

Aflata la a patra editie, expo-conferinta „Produsul Romanesc” se desfasoara anul acesta sub tema „Gust autentic, cadru european”. Evenimentul va avea loc la Hotel Caro Bucuresti, pe 6 iunie si va acoperi subiecte de interes pentru actualitate din industria alimentara si a suplimentelor alimentare.

In cadrul expo-conferintei, vor fi acordate premiile „Gustul Ales”, o distinctie ce ii diferentiaza la raft pe castigatori, dar vor fi organizate si meeting retail (intalniri intre producatorii mici si medii cu diferiti cumparatori din marile lanturi de magazine) si o expozitie a produselor si serviciilor ce aduc plus valoare industriei noastre.

Va asteptam la editia de anul acesta a expo-conferintei „Produsul Romanesc”, pentru a arata produselor alimentare respectul pe care il merita. Va puteti inscrie completand acest formular: https://www.roaliment.ro/stiri-industria-alimentara/formular-inscriere-expo-conferinta-produsul-romanesc-gust-autentic-cadru-european/