Cris-Tim este partener premium al campaniei „Sa intelegem mai bine alimentele”

0
232

Cris-Tim, singura companie romaneasca din industria carnii ramasa afacere de familie, dar si firma cu cele mai mari vanzari de mezeluri din Romania, s-a alaturat campaniei „Sa intelegem mai bine alimentele”, organizata de revista RO.aliment, in perioada 7-8 iunie in Mall Promenada din Bucuresti.

Afacerea condusa de familia Timis este partener premium al campaniei anterior numite, pentru a-si arata sprijinul sustinut pentru consumul de carne si preparate din carne, care ne asigura, in regim de moderatie, un stil de viata sanatos si echilibrat.

Nu este un secret ca Radu Timis, fondatorul Cris-Tim, combate de multi ani teorii eronate despre consumul de carne si nu numai. A combatut cu orice ocazie tot ce inseamna fake news, idei care nu sunt sustinute de dovezi stiintifice, dar care starnesc panica in piata si ii fac pe consumatori sa se indeparteze de anumite produse, fapt ce duce direct la o pierdere a industriei nationale, vanzari scazute inseamna lipsa de capital pentru noi investitii sau chiar disparitia unor companii cu renume de pe piata.

Prin misiunea comuna cu aceasta campanie, producatorul de mezeluri isi doreste sa transmita mesajul ca este sanatos sa integrezi in stilul alimentar carne, cu conditia sa ai grija sa fie de calitate. Aceasta este si deviza imperiului Cris-Tim, care, in urma cu cativa ani, a schimbat toate retetele si a facut tranzitia spre „clean label”, revolutionand astfel piata romaneasca. Cris-Tim este prima companie din Romania care a eliminat 98% din tot ce inseamna aditivi din toate produsele sale.

Tot din dorinta de a fi transparenti, reprezentantii companiei au lansat, anul trecut, un program prin care au fost publicate procentele de carne pe ambalajele produselor: https://cristim.ro/cris-tim-lanseaza-o-initiativa-de-transparentizare-a-industriei-mezelurilor-si-isi-publica-procentele-de-carne-pe-ambalajele-produselor/.

Este modul sau de a ii incuraja pe consumatori sa aleaga in cunostinta de cauza produsele pe care doresc sa le aiba pe masa, in concordanta cu stilul lor de viata si cu necesitatile lor.

A fost, totodata, un indemn sa consume produse cu continut ridicat de carne, pentru ca asta se traduce in mai multa energie, datorita aportului mai mare de proteine.

Grupul Cris-Tim, activ in sectorul mezelurilor si al lac­ta­telor, mizeaza in acest an pe o crestere a cifrei de afaceri de circa 14% fata de anul trecut, pana la circa 175 de mi­lioa­ne de euro, conform calculelor ZF facute pe baza infor­matiilor furnizate de Radu Timis, presedintele grupului. El afirma ca anul trecut grupul a realizat un rulaj de 154 de milioane de euro.


Despre campania „Sa intelegem mai bine alimentele”
Cu sprijinul organizatiilor profesionale partenere (APRIL, ARC, ASMP, ROMALIMENTA si APAR), campania „Sa intelegem mai bine alimentele” are ca obiectiv clarificarea ideilor gresite despre continutul alimentelor, oferind publicului acces la informatii reale, verificate, singurele care pot sta la baza unor alegeri corecte. Ajutandu-i pe consumatori sa cunoasca mai bine produsele reprezinta un avantaj atunci cand in piata/media apar informatii negative, chiar false despre compania sau produsele alimentare.

Campania demareaza in 7 iunie 2019, dar se va intinde pe 6 luni, timp in care in mai multe locatii cu trafic mare din tara vom organiza zone de sampling, workshop-uri, “scoala pentru presa”.

In consolidarea mesajului campaniei va invitam sa va alaturati in calitate de partener sau sustinator al campaniei rezervandu-va un stand de sampling sau/si vanzare, pentru zilele de 7 si 8 iunie in Mall Promenada (estimam un numar 10.000 de vizitatori), acolo unde dorim sa facem cunoscute calitatile produselor dumneavoastra. Va puteti inscrie accesand urmatorul link: https://www.roaliment.ro/stiri-industria-alimentara/formular-campanie-sa-intelegem-mai-bine-alimentele/