Asociația Producătorilor de Salam de Sibiu are o nouă identitate vizuală

0
439

Asociația Producătorilor de Salam de Sibiu are, începând din luna martie, o nouă identitate vizuală, răspunzând nevoii de a oferi consumatorilor un mesaj unic și coerent, ușor de accesat, informează Revista Piața.

Site-ul www.salamuldesibiu.ro oferă informații despre produs, ingrediente și aspecte interesante despre modalitatea de fabricare, dar și despre istoria lui, despre legislație și modalitatea de a adera la APSS.

„Asociația Producătorilor de Salam de Sibiu reprezintă, în primul rând, o garanție a faptului că pe masa consumatorilor va ajunge întotdeauna «Salam de Sibiu» de cea mai bună calitate. Ne dorim să devenim o voce puternică și suntem mândri să ducem mai departe un produs cu o vechime de peste 100 de ani, de la o generație la generație”, a declarat Carmen Gavrilescu, președinte al Asociației și marketing manager al Agricola Bacău.

Asociația îi reunește pe cei șase producători care au dreptul, în acest moment, să fabrice Salam de Sibiu (Agricola Bacău, Aldis, H&E Reinert, Salsi SA și Scandia Sibiu, membrii fondatori, și Cris-Tim, producătorul care a aderat în luna iulie a anului trecut), scopul ei fiind menținerea Indicației Geografice Protejate, obținute anul trecut, la data de 19 februarie, precum și dezvoltarea durabilă a produsului, sprijinirea și creșterea puterii economice a producătorilor, pe plan național și internațional.