Coca-Cola România are un nou director de comunicare

Constantin Bratu a ocupat anterior funcţia de Head of Corporate Affairs la British American Tobacco, precum şi Director General al Asociaţiei Berarii României.

0
160

Constantin Bratu se alătură echipei Coca-Cola România, preluând conducerea Departamentului de Comunicare Coca-Cola, din poziţia de Public Affairs & Communication Manager pentru România şi Moldova, conform Adevărul.

Din această funcţie, Constantin Bratu va fi responsabil de dezvoltarea activităţilor de comunicare şi public affairs derulate de Coca-Cola România – relaţia cu mass-media şi autorităţile publice, proiectele de promovare a companiei şi a mărcilor deţinute de aceasta şi proiectele de CSR, contribuind prin experienţa sa la strategia de creştere a companiei.

Cu o experienţă vastă în diverse domenii de business, Constantin Bratu a ocupat anterior funcţia de Head of Corporate Affairs la British American Tobacco, precum şi Director General al Asociaţiei Berarii României, unde a reprezentat cu succes interesele membrilor asociaţiei în relaţia cu autorităţile centrale, a coordonat campanii naţionale de comunicare pentru categoria bere şi a dezvoltat campanii de CSR, una dintre acestea fiind nominalizată ca Best Practice în cadrul Forumului European privind sănătatea şi consumul de alcool.

Noul Director de Comunicare şi Public Affairs deţine un Executive MBA la ASEBUSS Kennesaw University şi un master în Comunicare şi Resurse Umane la Şcoala Naţională de Ştiinţe Politice şi Administrative. Anterior, funcţia de Public Affairs & Communication Manager pentru România şi Moldova a fost ocupată de Miruna Smeureanu, care a preluat, în luna martie a acestui an, coordonarea departamentului de marketing pentru operaţiunile Coca-Cola România şi Moldova.