PepsiCo lanseaza noua gama premium de apa imbuteliata cu modele de etichete realizate de artisti in curs de afirmare

0
230

PepsiCo a anuntat ca va lansa anul viitor LIFEWTR, o apa purificata, cu pH echilibrat si gust deosebit.

Sticlele din gama LIFEWTR, care va fi lansata in februarie 2017, vor avea etichete create de artisti in curs de afirmare, dorindu-se ca in acest fel produsele PepsiCo sa serveasca drept platforma pentru acesti artisti care astfel se pot face vazuti si cunoscuti pe scara larga.

Lansata in serii de trei modele de etichete, ce se vor schimba de mai multe ori pe an, gama LIFEWTR va oferi expunere pentru artistii si creativii din lumea designului, modei, artelor plastice, fotografiei si multor altelor domenii.

Presedintele PepsiCo, Brad Jakerman a declarat ca: “Artistii nostri LIFEWTR vor transforma eticheta sticlei traditionale intr-o capodopera unica ce va vorbi de creativitate – ca sursa a creatiei – legata de principalele valori ale marcii.

“LIFEWTR este o prioritate pentru noi si un mare pariu foarte interesant la nivel mondial. Am muncit din greu pentru a crea o experienta premium, ce ofera combinatia potrivita de gust curat, pur, cu un ambalaj care iti capteaza privirea si realizeaza cu consumatorul o conexiune autentica. Noul brand va fi disponibil mai intai in SUA. “

LIFEWTR va fi lansat pe piata in sticle de 700 ml, cu un pret de vanzare recomandat de $ 2,06 si de 1L cu un pret recomandat de $ 2,70.