carne_de_pui_Safir

Grupul de firme Safir a lansat gama PUI LA CALD, sub umbrela brandului ”Fomică?”, cel mai nou brand românesc de preparate și semipreparate, produse românești congelate, cu gust adevărat de pui, fără adaosuri sau conservanți, doar din carne natural condimentată, menite să faciliteze stilul de viață al românilor.

Produse parțial gătite pentru mese îndată servite

Din dorința de a răspunde cerințelor pieței alimentare și de a ușura stilul de viață al consumatorului, ”Fomică?” pune la dispoziția acestuia gama PUI LA CALD, produse semipreparate românești, din carne cu gust adevărat de pui, făcute din respect pentru calitate și sănătate, care se remarcă prin gustul perfect echilibrat al ingredientelor și prin conținutul lipsit de adaosuri sau conservanți.

Degețele frăgezele și Aripioare îmbietoare: repede de preparat, timpul e salvat

Degetele_din_piept_de_pui_SafirDedicate românilor care sunt mereu pe drumuri, ”Degețele din piept de pui congelate” și ”Aripioarele de pui pesmetate congelate”, făcute doar din carne de pui cu gust adevărat, după rețete bine meșteșugite, reprezintă alegerea ideală atât pentru cei mici cât și pentru cei mari, o masă gustoasă, servită oriunde s-ar afla: acasă sau la serviciu.

Acestea au ca scop ușurarea stilului de viață al consumatorului, oferindu-i o alternativă sănătoasă pentru o masă caldă, pregătită simplu, încălzită rapid la cuptor, fără prea mult efort.

Cârnați de pui congelați, clasici și picanți, celor dragi degrabă preparați

Făcuți doar din carne de pui cu gust adevărat și condimente naturale, Cârnații de pui congelați din gama PUI LA CALD, cu gust tradițional românesc, pe placul tuturor românilor, pot fi găsiți în variantele clasici sau picanți și reprezintă soluția perfectă pentru o masă gustoasă, servită împreună cu toți cei dragi.

Gustoși, numai buni pentru pofticioși, chiar și pentru mofturoși, aceștia amintesc de cârnații făcuți de casă, gătiți cu drag și responsabilitate.

”Fomică?” la nevoie se cunoaște: produse strict ambalate, pe pofta românilor

Ambalate în atmosferă controlată (ATM), cu termen de valabilitate, produsele ”Fomică?” din gama PUI LA CALD își păstrează aceeași prospeţime naturală a cărnii. Astfel, când ambalajul este desfăcut, proprietăţile cărnii sunt neschimbate, iar gustul preparatelor este la fel de apetisant.

Produsele din gama PUI LA CALD sunt produse românești semipreparate congelate din carne de pui, pregătite din dorința de a le face românilor viața mai ușoară, timpul pierdut cu gătitul fiind dedicat relaxării și distracției.

Puse doar la cuptor, acestea pot fi servite simplu și rapid. Bune pentru părinți, copii, dar și pentru tinerii dornici de distracție și cu poftă mare de viață.

Află mai multe despre produsele ”Fomică?” și Grupul de firme Safir: www.safir.ro

carne_de_pui_Safir