Frisomat construieste un nou depozit, in Pantelimon-Ilfov

0
532

La jumatatea acestei luni, Frisomat a demarat constructia unui depozit de materiale si echipamente, in Pantelimon, judetul Ilfov, cu o suprafata de 1.148 mp.

Dimensiunile depozitului vor fi in momentul finalizarii constructiei urmatoarele: lungimea 41m, latimea 14 m si inaltimea 6 m. Termenul de executie este de 5 saptamani, iar proiectul ales, avand numarul 932 in cadrul activitatii Frisomat din Romania, este constituit din 2 hale Astra, cuplate.

Constructiile Astra combina aspectul exterior atractiv cu grandoarea si flexibilitatea interioara. Unghiul redus al acoperisului (10°) confera halelor Astra aspectul elegant, in combinatie cu un spatiu interior maxim. Profilele duble sunt proiectate pentru a se imbina perfect, dand nastere unei structuri extrem de ferme si totusi eleganta. Desi fiecare componenta este standardizata, este posibila personalizarea in amanunt. Datorita structurii tipice compuse din grinzi, o constructie Astra este in mod special destinata deschiderilor mari. Fiecare componenta poate fi optimizata si modificata in vederea realizarii structurii ideale, dimensionate conform normelor, solide, dar usoare.

Versatilitate
frisomat2Cladirile Astra pot fi anexate sau extinse in orice moment. In functie de cerintele si normativele locale si cele de santier, cladirile Astra se monteaza pe fundatii izolate din beton. Prinderea de fundatii se face prin ancore filetate, astfel incat se asigura o buna conlucrare intre structura si fundatii. Piesele de montare special proiectate au fost dezvoltate pentru a indeplini cele mai complexe cerinte si pentru a asigura un proces de asamblare facil.Toate finisajele sunt realizate cu o precizie microscopica. Structura este constituita din profile dublu ∑ laminate la rece si complet galvanizate cu strat de zinc de 275 gr/mp. Aceasta tehnologie asigura rezistenta optima, combinata cu cea mai buna protectie anticoroziva.

Frisomat utilizeaza numai otel S280 de cea mai buna calitate.

Rezultatul este o cladire moderna, polivalenta si durabila, oferita la un pret fix. Finisajele de inalta clasa si structura de calitate superioara garanteaza durabilitatea pe viata, in conformitate cu standardele si normativele locale. In functie de intrebuintare sau de dorinta clientului, hala Astra poate fi echipata cu diferite modele de usi si ferestre, compartimente de incarcare, plafoane, guri de aerisire si multe alte optiuni. Astfel, deoarece halele Astra pot fi combinate in permanenta, posibilitatile sunt practic infinite.

Experienta de peste 40 de ani

Frisomat are o experienta de 20 de ani in Romania si de 40 de ani la nivel mondial. In toti acesti ani Frisomat a construit in Romania 800.000 mp de hale metalice, pentru 610 clienti, iar in lume Frisomat se poate lauda cu construirea a peste 20 de milioane mp de hale metalice pentru peste 20.000 de clienti.