Kalle aduce noile inovatii in materie de membrane la IFFA

0
480

Compania nemteasca producatoare de membrane pentru produsele din carne, Kalle va prezenta o noua gama de membrane care aduc un plus de valoare in cadrul expozitiei IFFA 2016, care va avea loc in Frankfurt intre 7 si 12 mai.

Kalle va avea posibilitatea sa prezinte beneficiile produselor sale, subliniind eficiența și calitatea acestora.

Membranele Kalle pentru mezeluri pot ajuta producatorii sa-si diferentieze produsele de cele ale competitiei, imbunatatind in acelasi timp eficienta”, a declarat Dr. Carsten HELDMANN, directorul executiv al Kalle.

“De asemenea, membranele ofera beneficii reale in ceea ce priveste imbunatatirea sigurantei produsului in timpul procesului de productie. Rezultatul consta intr-o crestere atat a calitatii cat si a preferintelor consumatorilor. Membranele pentru mezeluri sunt, prin urmare, elemente centrale in strategiile de productie și de comercializare ale producatorilor de mezeluri. Ele sunt un ingredient cheie pentru succesul clientilor nostri.”

Inovarea in domeniul produselor

Compania a scos la lumina o inovatie care va reduce costurile de productie cu 20%. Acest lucru se realizeaza prin introducerea unor noi adaosuri de membrane cu valoare adaugata care elimina etape intregi de productie prin transferul de fum, de culoare si de condimente direct din membrane pe suprafata de umplere.

Kalle va lansa, de asemenea, noi membrane pe piata. Potrivit companiei, noile produse vor combina aspectul rustic de membrane tine tesute cu beneficiile suplimentare ale membranelor cu un plus de valoare.

O anumita zona de interes pentru compania este noua membrana Spice-Kote conceputa pentru mezeluri uscate, sunca si chiar produsele vegetariene. Membranele Spice-Kote permit un strat de condiment, care poate avea ca rezultat o suprafata finita intr-o sigura operatiune.
Alte produse noi Kalle prezentate la expozitie vor include o membrana de material textil, care ofera optiuni proaspete in ceea ce priveste forma si designul produselor.