Profi a ajuns la 338 de magazine

Cel de-al 20-lea magazin Profi din Timişoara funcţionează în format City, cu o suprafaţă totală de 373 metri pătraţi şi o sală de vânzări de 228 metri pătraţi. Judeţul Timiş prezintă cea mai mare concentrare de magazine Profi.

0
497

30 unităţi se află în Buziaş, Deta, Făget, Gătaia, Jimbolia, Lovrin, Lugoj, Recaş, Sânnicolau Mare şi Timişoara. Profi a inaugurat trei noi magazine la Timişoara, Râmnicu Vâlcea şi într-o localitate nouă pe harta reţelei, 1 Decembrie, din judeţul Ilfov, ajungând astfel la o reţea de 338 de magazine, au anunţat, vineri, reprezentanţi ai retailerului.

logo profiMagazinul deschis în format Standard în localitatea 1 Decembrie, Judeţul Ilfov, este amplasat în complexul comercial Piaţa Alba Iulia şi are o suprafaţă totală de 550 metri pătraţi, cu o sală de vânzări de 400 mp. La Râmnicu Vâlcea, magazinul funcţionează în format Standard, cu o suprafaţă totală de 530 mp din care sala de vânzări măsoară 390 mp.

Lantul de magazine PROFI Romania este detinut de Polish Enterprise Fund VI (PEF VI), fondul polonez de private equity administrat de Enterprise Investors (EI).

Pasul cel mai important s-a făcut la sfârşitul anului 2009, când afacerea din România, constituită deja din 67 de magazine, a fost achiziţionată integral de Enterprise Investors (EI). Această acțiune s-a finalizat în martie 2010.

Aproximativ 200.000 de clienți calcă pragul magazinelor PROFI în fiecare zi pentru a se bucura de cele peste 5000 de produse oferite de acestea, multe dintre ele la unele dintre cele mai bune prețuri de pe piață. PROFI incurajează producția locală, aproximativ 80% din sortimentația PROFI fiind produsă în România.

Cu 338 de magazine în 161 de localităţi din toate judeţele ţării şi municipiul Bucureşti, şi cu aproape 8.000 de angajaţi, Profi este reţeaua cu cea mai mare acoperire geografică din România, scrie agerpres.