CRIS-TIM lanseaza pe piata din Romania o linie de produse dezvoltata impreuna cu Chef Catalin Scarlatescu

0
1559

Burgeri din carne de vita Black Angus 100%, carnati picanti si carnati cu branza Cheddar. Acestea sunt trei retete concepute exclusiv de Chef Catalin Scarlatescu pentru Cris-Tim si care se vor lansa in curand pe piata din Romania.

Catalin Scarlatescu este unul dintre cei mai in voga si mai apreciati chefi din Romania, cu o experienta profesionala de invidiat atat in domeniul gastronomic, cat si in televiziune – ca jurat in cele mai cunoscute show-uri culinare de televiziune: „Chefi la cutite”, „Hell’s Kitchen – Iadul bucatarilor” si „MasterChef”.

Noua linie de produse a fost dezvoltata de Chef Catalin Scarlatescu impreuna cu fabrica CRIS-TIM la cele mai inalte standarde din Romania si are la baza un mix unic de condimente pentru fiecare reteta in parte, ceea ce ofera produselor un gust desavarsit, de o calitate extraordinara.


Super Burger
este realizat din 100% carne de vita de calitate premium, Black Angus. Pentru ca obiectivul a fost acela al obtinerii unui produs 100% romanesc, carnea de vita folosita provine de la vaci din rasa Black Angus crescute in Romania. In plus, acesta este singurul burger din vita Black Angus de pe piata care va putea fi achizitionat si in varianta refrigerata (fresh). Carnea de vita Black Angus este recunoscuta datorita aspectului sau marmorat, dat de grasimile dispuse in mod egal pe toata suprafata carnii, care o fac sa devina deosebit de frageda, suculenta si plina de savoare, chiar daca este gatita la temperaturi ridicate. Prin crearea acestei retete CRIS-TIM le ofera clientilor sai posibilitatea de a gati acasa, in propria bucatarie, un preparat care poate fi degustat de obicei doar in restaurante.
carnati_branza_cheddar_cris-tim_catalin-scarlatescuChef Catalin Scarlatescu a creat si o reteta de carnati din carne de porc cu branza Cheddar, unica pe piata din Romania. Carnatii cu branza Cheddar sunt o combinatie savuroasa intre carnea de porc si textura deosebit de cremoasa a celebrei branze Cheddar.
Iar pentru cei care iubesc gustul picant, chef Scarlatescu a creat o reteta speciala de carnati picanti din carne de porc.

CRIS-TIM va comunica in curand si retelele de magazine unde vor putea fi gasite toate produsele. Acestea vor fi prezente in urmatoarele gramaje si tipuri de ambalaje:

 

 • Burger din carne de vita Black Angus 100%, 150g:
  o caserole de doi burgeri 2x150g fresh
  o cutii de doi burgeri 2x150g congelat
  o cutii de patru burgeri 4x150g congelat
  o pungi de 10x150g congelat
 • Carnati picanti din carne de porc:
  o caserola de 500g fresh
  o punga vidata de 500g congelat
  o punga vidata de 1kg congelat
 • Carnati din carne de porc cu branza Cheddar:
  o caserola de 500g fresh
  o punga vidata de 500g congelat
  o punga vidata de 1kg congelat

Colaborarea dintre CRIS-TIM si Chef Catalin Scarlatescu nu se opreste aici. In perioada urmatoare vor fi lansate inca doua produse realizate dupa retete concepute special de celebrul chef: mici din carne de porc, vita Black Angus si oaie, si kebab din carne de vita Black Angus si oaie.

Mai multe detalii despre produse se gasesc pe www.cristim.ro .
Despre CRIS-TIM
Cu o istorie de peste 20 de ani, CRIS-TIM este unul dintre liderii pietei romanesti de mezeluri, oferind intotdeauna consumatorilor sai produse sigure, proaspete si savuroase, realizate cu ajutorul celor mai moderne tehnologii de procesare si certificate o serie de sisteme de management a calitatii si sigurantei alimentului conform unor standarde internationale: IFS Food, ISO 2000:2005; ISO 14001:2009. Pentru al saptelea an consecutiv, in 2015, CRIS-TIM a primit titlul de Trusted Brand la categoria produse din carne, in urma celui mai important studiu de piata asupra consumatorului in Europa, realizat de revista Reader’s Digest in 15 tari, printre care si Romania.