Mananca acasa ca in oras, cu semipreparatele „Fomica?”: DEGETELE din piept de pui si ARIPIOARE de pui picante, acum si la cutie

0
152

Adaptabilitatea la cerintele pietei si obiceiurile de consum ale consumatorilor asigura succesul pe piata alimentara.

„Fomica?”, brandul romanesc de preparate si semipreparate din 100% carne de pui natural condimentata, are ca principal pilon al dezvoltarii materializarea vocii consumatorului, astfel incat produsele comercializate sa fie pe placul acestuia, usor de pregatit, simplu de servit.

Ti-e Fomica? Mananca acasa ca in oras
Dezvoltarea sortimentatiei de produse „Fomica?” si ambalarea propice a acestora, care sa le puna in valoare calitatea si sa permita livrarea adecvata reprezinta unul dintre obiectivele brandului „Fomica?”.

Avand la baza acest argument, doua dintre cele mai dorite produse „Fomica?”, degetele de pui si aripioare de pui picante, beneficiaza incepand cu luna iunie 2019 de un nou ambalaj, la cutie, mai pofticios, mai jucaus, usor de desfacut, chiar si de catre copii.

Produse pesmetate, 100% natural condimentate
Produsele fac parte din gama de congelate, fiind produse pesmetate, din 100% carne de pui natural condimentata, si sunt dedicate persoanelor cu un ritm alert de viata, care isi doresc sa manance acasa ca in oras. Garantat produsele nu contin aditivi, conservanti, coloranti.

Degetelele din piept de pui sunt preferatele copiilor, in timp ce aripioarele sunt dedicate persoanelor care adora mesele picante. Acestea sunt gata in 25 de minute, putand fi facute atat la cuptor, microunde, plita, cat si la slowcooker sau multicooker.

Recomandate pentru industria HoReCa si meniurile fast food
Semipreparatele pesmetate la cutie sunt ideale pentru pregatirea meniurilor fast food si pentru industria HoReca, datorita avantajelor livrate: siguranta alimentara garantata, ambalaj ecologic, practic, facilitatea distribuirii si depozitarii, rapid si simplu de pregatit, cantitate optima pentru 2 persoane.

Afla mai multe despre comercializarea si vanzarea preparatelor si semipreparatelor din carne de pui „Fomica?”: vanzari@safir.ro sau export@safir.ro.